.

Jeg er ærlig talt litt rørt over at det faktisk finnes mennesker som leser denne bloggen når jeg så og si aldri blogger, pluss at den er veldig lite interessant da.

Sannheten er at jeg har et flott liv selv om jeg i små øyeblikk klarer å innbille meg selv om at det ikke er det. For tiden tenker jeg mye på kjæresten, skole, jobb og fremtiden. Etter å ha hatt kjæresten her i hele jula dro han ista, og det føles mildt sagt ikke bra. Skal spare dere for klisjéer om mitt knuste hjerte, (da det ikke er knust, men bare litt bristet) og heller gi dere en sensurert kortversjon av det hele. Men jeg må si at det ikke blir gøy å sove alene igjen.

Jaja, da får jeg bare være en sånn jente som klager over savnet sitt tar bilde av seg selv og kjæresten på bloggen. Jeg er litt klisjé da, men jeg trives med det.

Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg bestemte meg for å skrive det her, men håper noen av dere fant det interessant. (Jeg vet at de få faste leserne jeg har er kjente så da vet jeg at dere er ekstremt interessert i livet mitt, he he.)

Og bare for å ikke avslutte så kjedelig og kjærestete, så drømte jeg at jeg jobbet på Narvesen i natt. Pluss at jeg var gutt. Og blond. Og homofil. He he.

 

Publisert: 08.01.2013 @ 22:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits