Siden sist

Herregud, jeg fikk meg litt av en overraskelse da jeg logget inn her nå for første gang på måneder; Statistikken var faktisk ikke helt død, slik jeg hadde forventet. Det er ikke mange av dere, men det er faktisk noen som har tittet innom denne bloggen selv med så lang dødtid, det er jo ganske smigrende.

Uansett, jeg tenkte det var på tide å oppdatere dere litt igjen fordi det har skjedd så utrolig mye på kort tid. Jeg har sluttet i jobben min og er nå arbeidsledig. Dette fikk jeg vite om nå på fredag, og jeg må si at jeg ikke har vært på latsiden i dag. Jeg stod opp tidlig i dag morges og kom meg ned på NAV for å registrere meg som arbeidsledig. Jeg håper jeg ikke tråkker noen over tærne når jeg sier at dette var en litt ydmykende opplevelse for meg. Ikke fordi jeg er noen "snylter" som bare skal komme å kreve penger av staten, men jeg fikk bare forklart situasjonen min, så da er jeg inni systemet med personopplysninger og CV slik at det blir lettere for arbeidsgivere å kontakte meg for en jobb. Det som var litt ydmykende var å stå der på trappen sammen med de andre NAV-erne, (haha) mens biler kjørte forbi og glante på oss. Jeg bare stod der inntil veggen og håpet at ingen trodde jeg var en av de late ungdommene som prøver å få meg noen kroner uten å jobbe. Jeg tror alle som kjenner meg vet at jeg er veldig hardtarbeidende både på skole og arbeid, og det verst tenkelige for meg ville vært å gå hjemme uten hverken jobb eller skole.

 Etter dette dro jeg rett hjem, ringte opp noen telefonnummere jeg hadde fått tips om, får så å hive meg ut døra med CV-ere og søknader på armen. Fikk levert søknad på tre butikker idag og jeg er ganske fornøyd med det. Fikk også søkt studie til høsten så da er den også i boks. Jeg må si jeg har vært veldig bekymret og stresset over situasjonen jeg så plutselig befinner meg i. Imorgen blir det runde nummer to; Ned til byen med resten av søknadene og ringe opp igjen noen avdelingsledere.

Jeg skal forsøke å bli flinkere på å oppdatere her, og jeg blir jo litt mer motivert når jeg ser at jeg har noen få faste lesere som kikker innom hver dag, hihi.

Men ja, ellers går det jo greit og jeg holder motet oppe. Jeg lever etter: When the going gets tough, the tough gets going. ;)

 

#Mobilkamera kvalitet

Publisert: 17.03.2014 @ 21:03 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 10

10 kommentarer

Postet av: Sabine

Dato: 17.03.2014 Tid: 21:13 URL: http://sabbiii.blogg.no
Fint bilde av deg:)

Postet av: Maria

Dato: 17.03.2014 Tid: 21:18 URL: http://mariagii.blogg.no/
Sabine: Takk:)

Postet av: Maria Grøndahl-Schwarz

Dato: 17.03.2014 Tid: 21:24 URL: http://m4rgr0.blogg.no
Hahha har'e samma, blogger så drit dårlig men har fortsatt non få som titter innom bloggen min c: Har veldig få til å begynne med og. Gossin du va, KOS DEG VIDRE.

Postet av: Maria

Dato: 17.03.2014 Tid: 21:28 URL: http://mariagii.blogg.no/
Aihana Marika: Hehe, tusen takk og samme til deg :)

Postet av: Kaisa Elise

Dato: 17.03.2014 Tid: 21:48 URL: http://kaisaeb.blogg.no
Kjenner meg igjen :) fint bilde !

Postet av: Maria

Dato: 17.03.2014 Tid: 21:48 URL: http://mariagii.blogg.no/
Kaisa Elise: Takk:)!

Postet av: juliaamyklebust

Dato: 17.03.2014 Tid: 21:51 URL: http://juliaamyklebust.blogg.no
Fint bilde!

Postet av: Maria

Dato: 17.03.2014 Tid: 22:00 URL: http://mariagii.blogg.no/
juliaamyklebust: Takk!

Postet av: Torill Celine

Dato: 17.03.2014 Tid: 23:02 URL: http://frktcat.blogg.no
Pen du er :) Håper du begynner å blogge igjen for fullt!

Postet av: Maria

Dato: 18.03.2014 Tid: 18:00 URL: http://mariagii.blogg.no/
Torill Celine: Aw, tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits