Snille mennesker

Først tenkte jeg å dedikere dette innlegget til en ny venn; nemlig den norske grammatikken, men så tenkte jeg at det ikke ville bli et særlig spennende innlegg, så jeg droppet det for deres skyld. 

Istedenfor kom jeg til å tenke på at jeg har opplevd veldig mange snille fremmede mennesker her i Stavanger. Jeg synes egentlig det er vanskelig å sammenligne nordmenn på tvers av bygrensene som enten snille eller ikke-snille, eller lukka og ikke-lukka, men det kan være det er noe i det. Uansett, enten så har jeg vært heldig eller så er folk her i byen virkelig usedvanlige snille! Okei, første episode var da jeg skulle gå hjem fra ei god venninne her for ei uke siden: Det var sent på kvelden, jeg var noen meter fra hovedinngangen til bygget vårt, og en annen student fra bygget hadde allerede gått en del da han så meg, snudde på hælen og løp bort til inngangen igjen bare for å holde døra oppe for meg. Snakk om service! Episode 2: I dag i forelesningen hører jeg en annen medstudent rope til meg: "Er den her din?" mens han vifter med mobilen min. Takk Gud for at han fant den, for jeg ville ikke merket at den var borte før jeg hadde forlatt lokalet. (Jeg er ikke så avhengig av mobilen min). Episode 3 skjedde på bussen idag: Bussen var en stappfull dobbeldekker og jeg og ei annen måtte stå i trappa for å få plass. Plutselig tar busssjåføren en skikkelig bråsving og jeg faller bakover i trappa og tror dette virkelig kommer til å ende stygt før jeg kjenner en hånd på rumpa mi (haha). Ser ned på ei jente som ler litt og sier: "Unnskyld! Det var ikke meninga å klå liksom, men du kunne ha falt skikkelig!" Og det hadde hun helt rett i, faktisk veldig scary og komisk på en og samme tid.


Så, enten er det studentmiljøet, Stavanger eller bare tilfeldigheter. Hvem vet, men jeg skal ikke klage! Jeg synes det er viktig å sette pris på de snille hjelperne i hverdagen. Vi er tross alt i samme båt alle sammen; vi prøver jo bare å eksistere i en litt fucked up verden, så vi kan i det minste gi hverandre et lite dytt (i rumpa) innimellom. 

Har dere hatt noen slike opplevelser i hverdagen? Fortell!

 

Publisert: 08.09.2014 @ 20:36 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 6

6 kommentarer

Postet av: Kristinknuts1.blogg.no

Dato: 08.09.2014 Tid: 20:39 URL:
HERLIG blogg !!❤️👌 plis ta en tur innom min 😘

Postet av: Nikita <3

Dato: 08.09.2014 Tid: 20:54 URL: http://nbt.blogg.no
Herlig bilde :D

Postet av: Camilla

Dato: 09.09.2014 Tid: 15:31 URL:
Hahaha aw, lo litt av den busshendelsen din 🙈 men så snilt av hun på bussen!!

Postet av: cuskima

Dato: 01.11.2014 Tid: 16:57 URL: http://Cuskima.blogg.no
Fantastisk innlegg og supre opplevelser :)

syns det finns snille mennsker overalt -er bare surpomper som finner bare sure lukkete avvisende folk :D

Om folk er slik så er eg enda snillere kill them with kidness vet du :D

haha et tak i backen faktisk hahaha vittig

Postet av: Maria

Dato: 01.11.2014 Tid: 17:18 URL: http://mariagii.blogg.no/
cuskima: Haha, ja det er viktig å være snill! Høres ut som du har riktig innstilling til problemet

Postet av: cuskima

Dato: 01.11.2014 Tid: 18:41 URL: http://Cuskima.blogg.no
:)

Skriv en ny kommentar

hits