Når humøret påvirker stilen

Idag høljer det ned her i Stavanger, og det er jo en del av sjarmen her på Vestlandet. Siden lørdag er fridag fra lesing og mas her i heimen, tok vi oss en lang og lat frokost i sofaen før vi hoppet på bussen til byen.



Stilen min kan variere veldig fra klassisk og enkelt til litt mer rocka med ruteskjorta i buksa, og sistenevnte ble det idag. Klesstilen min varierer bare veldig med hva slags humør jeg er i, flere som har det sånn?

Ingenting slår Chilli Mocca på Bakkhus i Fargegata! Den er helt rå. En blanding av deilig søt sjokolade og chillien som brenner godt i halsen. Dette er en kombinasjon jeg tidligere var veldig skeptisk til, men hva kan man si: smaken endrer seg med åra, hehe.

Jeg orker aldri å få i meg mye frokost, så jeg ender alltid opp med at å måtte spise noe så snart vi er i byen. På bildet ser det ut som en ansamling av blader, men egentlig ligger det masse reker under, mmm!

Kjenner at det dårlige været påvirker humøret mitt idag også, så nå sitter jeg godt planta i sofaen i pysjbukse og prøver å ta det helt zen. Problemet mitt er at når jeg er i dårlig humør kjøper jeg masse usunn mat for å trøste meg selv, og det er ingen god vane! Så ja, det ligger en boks Dream is i frysa, sjokolade i skapet og en pizzabolle klare til å konsumeres, haha. Oh my, for et vrak jeg er noen ganger.

Håper dere har en super lørdag, folkens! Og for all del håper jeg at humøret deres er en smule bedre enn mitt, haha.

Publisert: 20.09.2014 @ 17:12 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 7

7 kommentarer

Postet av: lisebrevik

Dato: 20.09.2014 Tid: 17:16 URL: http://lisebrevik.blogg.no
Jeg er også veldig sånn at jeg endrer klestil og slikt til hva slags humør jeg er i! :) Det så godt ut! Ønsker deg en knall lørdagskveld <3

Postet av: Maria

Dato: 20.09.2014 Tid: 17:17 URL: http://mariagii.blogg.no/
lisebrevik: Det er godt vi er to! Hehe:) Takk i lige måde <3

Postet av: Nikita <3

Dato: 20.09.2014 Tid: 18:44 URL: http://nbt.blogg.no
Fine bilder :)

Postet av: Amalie

Dato: 20.09.2014 Tid: 21:03 URL: http://amaliewj.blogg.no
Enig med dette med klesstilen! Så da er vi heldigvis flere! Hørtes ut som en herlig dag, og maten så bare helt fantastisk ut :-) nyt kvelden!

Postet av: Maria

Dato: 20.09.2014 Tid: 21:03 URL: http://mariagii.blogg.no/
Amalie: Tusen takk! Du også :D

Postet av: Camilla

Dato: 21.09.2014 Tid: 00:18 URL:
Haha søta! Håper du har kost deg idag likevel <3

Postet av: Maria

Dato: 21.09.2014 Tid: 18:05 URL: http://mariagii.blogg.no/
Camilla: Ja, jeg har jo det, hihi:) Håper alt går bra med deg hjemme og <3

Skriv en ny kommentar

hits