Hvem var dere i går?

Halloween; en kveld som i barndommen var reservert for å banke på dørene til fremmede og tigge godis med vennene dine. Det var alltid en eller annen kjiping som ga blaute pepperkaker eller gamle søte mennesker som likesågodt tok noen epler fra treet sitt i hagen. 

Nå er Halloween fest og fyll og slutty kostymer. Det er mange som ikke er så fan av Halloween og mener kanskje at dette er en dum og kommersiell tradisjon fra USA som vi i Norge ikke har noe med. De har kanskje rett og, men: jeg synes nå at det å kle seg ut er en fin avveksling; en god anledning til å få lov til å kle seg ut som noe helt absurd, men du slipper i allefall å være deg selv for en stund. For let's face it: Uansett hvor fornøyd du er med deg selv, så blir man kanskje lei sitt eget tryne etter x antall år? Haha, en litt merkelig tanke, men jeg har noen ganger tatt meg selv i å være nysgjerrig på hvordan det ville vært å være en helt annen person. 

Gårsdagen gikk til rusbrus, smågodt, fest, morsomme kostymer, fake blod og nattmat på kebabsjappa. Det er veldig morsomt å gå rundt på byen og se på flodhester, Pikachuer i heldrakt, alver og djevler. 

Historien om mitt kostyme: I utgangspunktet hadde jeg bestilt meg et pirat zoombie kostyme fra Alphageek, men kostymet kom ikke fram før sent på ettermiddagen, og da var jeg allerede på andre siden av byen med dårlig tid. Det ble isteden en svart kjole og forferdelig zoombie sminke. Jeg synes nå det var gøy å se helt forjævlig ut, jeg tror til og med jeg klarte å skremme et par unger på ferja, mohah. Mot slutten av kvelden ble jeg så trøtt på ferjen hjem igjen at da jeg så det forferdelige zoombie trynet mitt i gjenskinnet i vinduene, følte jeg virkelig at det passet hele modusen min der og da, lol. 

Her har dere noen bilder fra gårsdagens festligheter: (Bildene er av forferdelig mobilkamera kvalitet, så beklager det! Men jeg synes faktisk det ga bildene en litt blurry Halloween effekt, ikke sant?)
Vi var så heldige å ha med oss selveste Paven på tur! Han fikk merkelig nok veldig mye oppmerksomhet for kostymet sitt ute blant folk, hehe.

Det var min kveld! Hva med dere som leser? Hvem var dere i går?

 

Publisert: 01.11.2014 @ 17:01 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 8

8 kommentarer

Postet av: Julieeee

Dato: 01.11.2014 Tid: 17:55 URL: http://julieeee.blogg.no
Så gøy med halloweenfest :) Selv var jeg bare meg selv i går ;-)

Postet av: Maria

Dato: 01.11.2014 Tid: 18:05 URL: http://mariagii.blogg.no/
Julieeee: Hehe, ja det er jo fullt lov det og:)

Postet av: Nikita <3

Dato: 01.11.2014 Tid: 18:30 URL: http://nbt.blogg.no
Jeg var Minnie Mus :D

Postet av: Villsnø

Dato: 01.11.2014 Tid: 19:20 URL: http://villsno.blogg.no
Jeg var også på halloweenparty! Det er, som du sier, en veldig god anledning til å kle seg ut. Jeg liker veldig godt å lage kostymene mine selv, ta noen gamle klær og kanskje ødelegge dem litt, eller sette sammen rare antrekk, og gjøre noe gøy med hår, sminke og evt. tilbehør. I går var jeg gjenferdet av en drept jentunge, hvor makabert det enn måtte høres ut :)

Jeg pleide også å gå halloween da jeg var yngre. Det var gøy i noen år, men de siste årene jeg gjorde det var det skikkelig drittvær, og det var liksom ikke så gøy lenger når jeg hadde valget mellom å ha på meg regnklær som ikke passa til kostymet, eller bli klissvåt.

Postet av: Maria

Dato: 01.11.2014 Tid: 19:27 URL: http://mariagii.blogg.no/
Villsnø: Hehe, så moro! Du høres veldig kreativ ut, jeg skulle gjerne vært mer kreativ selv når det kommer til kostymer. Ja, husker hvordan det var når det var drittværet på Halloween, ikke gøy!

Postet av: amerigo

Dato: 01.11.2014 Tid: 22:58 URL: http://amerigo.blogg.no
så på idol og var tjukk :(

Postet av: Maria

Dato: 01.11.2014 Tid: 23:37 URL: http://mariagii.blogg.no/
amerigo: Haha, Elise da! Du som er in the big city og greier.

Postet av: amerigo

Dato: 02.11.2014 Tid: 00:56 URL: http://amerigo.blogg.no
Ja det er trist.

Skriv en ny kommentar

hits