Kunsten å finne den rette...

Maskaraen! Herregud for et slit det er. Jeg vet ikke om jeg er den eneste eller om andre der ute sliter med det samme, men å finne den rette maskaraen kan til tider virke mer håpløst en å finne den rette partner. Jeg har vært borti en del i mine år, helt fra jeg begynte med dette griseriet på ungdomsskolen til nå som jeg sitter her som 20 åring. Heldigvis har jeg ikke det problemet med korte og lyse vipper, faktisk (skryt skryt) så har jeg fått høre at jeg har ganske lange og svarte øyevipper naturlig. Men, det er noe med maskaraen som kan være litt avhengighetsdannende allikevel og jeg føler jeg ser mer våken ut med den på.

Men uansett, her for noen dager siden bestilte jeg en sånn fancy litt dyr maskara fra Kicks. Sjekket i kommentarfeltet om dette var trygge greier og mine mistanker ble avkreftet av ca. ti svensker som lovpriset den. Samt tre stykker som ikke synes den var noe særlig, men siden de var i mindretall valgte jeg selvfølgelig å overse deres mening. Jeg fikk den i posten og gledet meg til å prøve den. Problem nr.1: Børsten er litt vel liten. Nr.2: den sitter som lim på vippene! Har aldri måttet bruke så mye krefter og tid på å gni av en maskara, og selv etter det fant jeg små svarte klumper under øynene mine neste morgen. Nå skal det og sies at jeg ikke er tålmodig av natur, men jeg prøvde nå i det minste.

Nei, nå er det på tide at jeg lærer. Det er så typisk meg og ville prøve ut nye ting men gang på gang viser det seg at jeg egentlig er fornøyd med min gode gamle billig maskara fra H&M. Spesialtiplasset for brune øyne og greier.

Det er noe med lyset på badet som gjør huden min gul. Jaja, har alltid lurt på hvordan jeg vil se ut med en liten annen hudfarge.

Flere som sliter med å finne den rette maskaraen?

Publisert: 27.11.2014 @ 21:23 Kategori: Maria har en mening Kommentarer: 10

10 kommentarer

Postet av: RikkeTherese95

Dato: 27.11.2014 Tid: 21:42 URL: http://rikke95.blogg.no
Ja, hadde en som jeg var kjempe fornøyd med, men den ble tatt ut av produksjon, så nå må jeg bare prøve meg frem igjen! :-)

Postet av: cuskima

Dato: 27.11.2014 Tid: 21:56 URL: http://Cuskima.blogg.no
vanskelig med maskara og foundation, de andre tingene er sånn hipp om happ bare ikkje testet på dyr <3

Min fav maskara er Precisioin fra IsaDora, butteliten kost, kommer til overalt vippene blir usannsynlig lange og man kan legge flere lag uten klumping. Tar litt tid å fjerne....ja litt som denne du ikkje liker egentlig....men eg liker den supergodt :D:D:D

Postet av: Makeup By Jenny

Dato: 28.11.2014 Tid: 10:20 URL: http://makeupbyjenny.blogg.no
Har du prøvd å bruke varmt vann for å fjerne den? Det var slik jeg pleide å få den av den tiden jeg brukte den :)

Postet av: Susanne Hylleseth <3

Dato: 29.11.2014 Tid: 02:45 URL: http://www.susannehylleseth.blogg.no
hihi, ja. Men har funnet min farvoritt, maxi lash fra guerlain i moka. Tåler ikke det svarte i maskaraen(nikkel) så må bruke brun, men denne brunfargen er tilnærmert svart og jeg liker den kjempegodt. men jeg er kresen altså.. :-)

Postet av: Maria

Dato: 01.12.2014 Tid: 20:15 URL: http://mariagii.blogg.no/
Susanne Hylleseth: Hehe, skjønner hva du mener! Er ganske så kresen når det kommer til maskara selv.

Postet av: Maria

Dato: 01.12.2014 Tid: 20:15 URL: http://mariagii.blogg.no/
Makeup By Jenny: Nei, det har jeg ikke, men det skal jeg prøve. Takk for tipset :)

Postet av: Maria

Dato: 01.12.2014 Tid: 20:15 URL: http://mariagii.blogg.no/
cuskima: Hehe, ja hver sin smak ;p Men så lenge den funker bra så er jo det det viktigste :)

Postet av: Maria

Dato: 01.12.2014 Tid: 20:16 URL: http://mariagii.blogg.no/
Rikke95: Åh, så kjedelig da... Lykke til med å finne en ny :)

Postet av: Viveka

Dato: 02.12.2014 Tid: 03:03 URL:
Ja, e enig i at det e vanskelig å finne rett mascara. Vet ikke enda om æ har noen favoritt, men like iallefall store, tykke kosta best. :)

Og når det gjeld den billige du kjøpe på H&M? Det e vel ikke H&M sitt eget merke? Ka den hete og ka den koste? Så noen på H&M for litt siden, der det va tre typa, til blå, grønne og brune øya, mulig det va den. :)

Postet av: Maria

Dato: 02.12.2014 Tid: 13:14 URL: http://mariagii.blogg.no/
Viveka: ja det er den, mener den jeg bruker er fra Maxfactor :)

Skriv en ny kommentar

hits