En annerledes julekalender

I dag morges ble kjæresten og jeg vekket nokså brutalt av at noen banket hardt på døra vår. Vi får jo aldri uventet besøk her borte så jeg dro den eneste logiske slutningen: Innbrudstyver! For å være ærlig hørtes det mer ut som Gygrid den gangen Harry og Dumlingene dro ut på den øde øya i stormen og døren ble slått opp på brutalt vis og denne kjempen trampet inn, haha. Det viste seg å være en elektriker som skulle sjekke at alt stod bra til. Han påstod at vi skulle ha fått mail om dette og vi kom fram til at den sikkert hadde blitt sendt men at jeg ikke hadde sett den. Jaja, heldigvis var elektrikeren i strålende humør og hybelen vår var nokså ryddig. Han skrøt av at vi bodde i den fineste "nyere" delen av bygget og at alt stod bra til. Det er jo alltids hyggelig med komplimenter fra en fremmed en mandagsmorgen!

På lørdag tok vi oss en bytur og svippet innom Kremmerhuset. Ååh de har så mye fint om dagen! Vi fikk kjøpt oss et skikkelig adventslys, en fin vinter/juleduk med små snøfnugg på samt adventservietter. Jeg kom akkurat inn døra her fra skolen og handlet med meg risgrøt og klementiner til kvelds. Når kjæresten smetter inn her så blir det grøt, te fra kalenderen og Jul i Skomakergata. Julen står på dørstokken og jeg elsker den like mye som alltid til tross for at jeg drukner i pensum. Men så er jeg av typen som liker å lese og som ikke kunne tenkt meg et liv uten. Å gå rundt og daffe og ikke bruke hodet hadde gjort meg helt sprø.

Julekalenderen vår i år er fra svigers som kjøpte denne engelske julete-kalenderen i London. Jeg synes den er super fordi jeg prøver å holde meg unna den "sjokolade hver dag" greia og fordi denne kalenderen kombinerer to ting jeg elsker og som også er veldig sunt: te og jul. Så, en julekalender utenom det vanlige, men så perfekt til kalde kvelder.

Her ser dere litt av pynten vår og nå får jeg sette på litt julesanger med Kurt Nilsen - det er innafor nå.Hvordan er det med julestemning og pynt hos dere kjære lesere?

Publisert: 01.12.2014 @ 19:38 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: cuskima

Dato: 01.12.2014 Tid: 21:01 URL: http://Cuskima.blogg.no
Fikk denne i fjor av exen og en av en venninne og datteren min fikk også. Var ikkje mulig å drikke opp alt....3 kalendere likssom og eg sjekket at de fremdeles er drikkbare og gir derfor den ene av mine to til min fars kone. Hun lager vidunderlige kalendere til oss....og baker..i år bestemte vi oss for å lage kalender til henne og sku bare ha hver søndag.....men datteren min gikk agurk på shopping så eg måtte kaste meg rundt og gi henne gaver alle dagene og da ble det denne og adventssøndags gaver som er litt større :)

Postet av: Eva

Dato: 01.12.2014 Tid: 21:23 URL: http://evaswindow.blogg.no/
Det var en fin kalender. Har ikke sett den før, men er som du sier, ikke så usunn som sjokoladekalender ;)

Postet av: frodith

Dato: 01.12.2014 Tid: 23:46 URL: http://frodith.blogg.no
Ser flere som har denne te-kalenderen, og det må være perfekt for noen som er veldig glad i te :-) Jeg har god julestemning. Har kalender på bloggen min, deler ut hjemmelagede gaver hver dag :-) Men ellers har jeg ikke så mye pynt og styr i eget hus. Pynter mest i blogg-leiligheten ;-) Men gir stemning det også :-)

Postet av: Audhild :) Mamma til lille William <3

Dato: 04.12.2014 Tid: 02:32 URL: http://www.anitres.blogg.no
Har kun pynta hos kjæresten enda :)

Skriv en ny kommentar

hits