Tilbake til naturen

I går dro jeg og kjæresten på en skikkelig helnorsk tur i skogen! Vi fant ut at det er en stor og fin turløype oppe ved skolen, kun 20 minutters gåavstand fra hybelen vår. Jeg har gnålt om hvor mye jeg har savnet skog og mark og nå fikk jeg endelig oppfylt løftet mitt. Det er virkelig noe med skog og natur, lufta er så ren og alt er så grønt og vakkert. Jeg føler meg så avslappet og i harmoni med meg selv når jeg går mellom høye trær og bruker kroppen på skikkelig vis. Vi er jo opprinnelig fra naturen alle sammen, og derfor tror jeg vi mennesker føler et naturlig kall mot skogen.

Da vi gikk på skogsstien følte jeg meg som et lite barn igjen som var på turdag på barneskolen. Jeg satte virkelig ikke pris på turdager den gangen; da var det ikke annet enn et slit og kalde kjipe pølser. Nå elsker jeg alt som har med skog og natur å gjøre og vi har allerede bestemt oss for å gjøre søndagen til en fast turdag. Jeg føler meg så heldig slik vi bor nå; i en kjempebillig og veldig fin og ny studenthybel. Jeg synes hybelen er akkurat passe, ikke for stor og ikke for liten. Dessuten bor vi like ved Mosvangen, altså et stort vann med en fin tursti. Rett opp bakken har vi universitetet vi går på og denne flotte skogen vi oppdaget i går.

 Publisert: 20.01.2015 @ 17:19 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 6

6 kommentarer

Postet av:

Dato: 20.01.2015 Tid: 17:21 URL:
Så koslig deilig i skogen ha en fin fin kveld

Postet av: Danian. Gutteblogger

Dato: 20.01.2015 Tid: 17:36 URL: http://danian.blogg.no
Så utroolig koselig det er kos med litt skog og mark. Håper du har en fin tirsdag

Postet av: Maria

Dato: 20.01.2015 Tid: 17:44 URL: http://mariagii.blogg.no/
Anonym: Takk i lige måde :)

Postet av: Maria

Dato: 20.01.2015 Tid: 17:44 URL: http://mariagii.blogg.no/
Danian. Gutteblogger: Takk i lige måde:)

Postet av: Lise Brevik

Dato: 20.01.2015 Tid: 18:27 URL: http://lisebrevik.blogg.no
Jeg elsker også å gå turer i skog og mark. Det går ikke ann og beskrive hvor herlig det er og gå der lufta virkelig er ren. Fine bilder :)

Postet av: CamillaMH

Dato: 21.01.2015 Tid: 11:19 URL: http://Camilovesalmosteverything.blogg.no
Fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

hits