Nordlys og nynorsk

God kveld i stugo! Då var me allerie midt i uka, og kor digg! Okei, jeg skal roe ned på nynorsken, men man blir faktisk veldig påvirka når det er det man sitter og skriver hele tida. I motsetning til mesteparten av landet (virker det som) så liker jeg nynorsk veldig godt! Synes det er så mye mer levende, mer sjel i det rett og slett. Dessuten så ligger det nærmere dialektene som i sin tur ligger nærmere det norrøne språket vikingene snakka. Ganske kult, hæ? Jeg er i alle fall en forkjemper for nynorsk, og det har jeg blitt etter at jeg begynte å studere det jeg gjør på universitetet hvor vi faktisk går inn i språkets historie.

Uansett, var det noen som så nordlyset i går? Det var visstnok her på Vestlandet, samt Trondheim og lenger nordpå. Vi hadde egentlig lagt oss da vi hørte noen hysteriske franskmenn her på bygget som løp ute og ropte "WOW!" Haha, og akkurat da leste kjæresten på vg nett at det skulle være nordlys i kveld, så da måtte det vel være akkurat det franskmennene var så ivrige på, oog riktignok! Vi slang på oss hver vår jakke og kom oss ut på balkongen. Dessverre var ikke nordlyset veldig klart her vi bor pga. mye belysning men vi fikk faktisk se litt! Dette var første gang vi hadde sett nordlys og vi stod der og måpte som to unger begge to. For et syn! Dessverre var det umulig å få tatt noe bilde av det, det ble bare svart.

I dag har derimot vært en kjedeligere dag, en typisk hverdag kan man vel si. Skole fra 10-14, hjem og suge til seg litt sol på balkongen med en iskaffe for hånden og så kaste seg over bøkene og oppgaven. Men men, livet er fylt med hverdager, og det gjør meg ikke så mye da jeg føler jeg har vært veldig produktiv. Jeg synes det er en god følelse å bruke hodet så det knaker litt for så å slenge seg ned på sofan med en god serie og en kopp te på kveldinga. Nå blir det den faste kveldsøkten med yoga for min del. Vi snakkes seinere, søtinger :)
Slenger med et typisk hverdagsbilde for en student:

Publisert: 18.03.2015 @ 20:35 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: Anneli Aaland

Dato: 18.03.2015 Tid: 21:07 URL: http://anneliaaland.blogg.no
Kos deg med yoga :)

Postet av: Maria

Dato: 18.03.2015 Tid: 21:17 URL: http://mariagii.blogg.no/
Anneli Aaland: Takk!:) Ha en fin kveld :)

Postet av: Anita Søvold

Dato: 18.03.2015 Tid: 21:32 URL: http://anita92.blogg.no
Kos deg :D

Postet av: Maria

Dato: 18.03.2015 Tid: 21:44 URL: http://mariagii.blogg.no/
Anita Søvold: Takk i lige måde :D

Skriv en ny kommentar

hits