Ingen kontakt med virkeligheten

I to dager nå har jeg gått rundt med en veldig ukjent følelse, eller kanskje sinnstemning er et mer dekkende ord. Jeg skal prøve å forklare det så godt det lar seg gjøre fra et tastatur, i håp om at kanskje noen kjenner seg igjen og får vite at de ikke er alene om det. 

Okei, så det føles noe sånt som dette: Jeg føler det som om jeg lever i min egen lille boble, som om tankene mine er det eneste som eksistere, det eneste som representerer virkeligheten. Alt annet rundt meg blir bare "white noise", det er ubetydelig og ikke virkelig. Jeg kan sitte og obsevere den fysiske virkeligheten, biler som kjører forbi, beina mine når jeg sitter på benken og venter på bussen, men alt føles som fjerne bilder. Menneskene rundt meg, de jeg bryr meg om, de er der liksom ikke på ekte. Jeg ser rett på dem, men det er som om vi eksisterer i to ulike rom. 

Dette er en veldig rar og frustrerende følelse. Som om jeg virkelig mister bakkekontakt, og jeg trives ikke med det. Det føles nesten litt, apatisk. Jeg føler meg likegyldig til saker og ting som jeg vet at jeg bryr meg mye om. Skole, filmer og nyheter. Alt føles bare så utrolig care, som om det ikke angår meg og min virkelighet. Virkelighetsoppfatningen blir med andre ord snudd på hodet. Huff, dette er bare supermerkelig for meg å forklare, og hele greia er jo bare kjemperart. Kanskje var det noen som kjente seg litt igjen, og kanskje er det noen som kanskje vil kjenne seg igjen på et tidspunkt i livet. Heldigvis varte denne rare tilstanden kun i to dager for min del, men det kjentes veldig lenge.  

Publisert: 03.03.2016 @ 19:19 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Isabelle Nathalie

Dato: 03.03.2016 Tid: 20:08 URL: http://isabl.blogg.no
Æsj, det er utrolig ubehagelig! Dessverre så kjenner jeg meg igjen, så du er "heldigvis" ikke alene. Veldig ubehagelig når det skjer, for føles ut som man lever litt i vakuum. Haha:-) Bra den ikke varte lenge, da.

Postet av: Maria

Dato: 03.03.2016 Tid: 20:25 URL: http://mariagii.blogg.no/
Isabelle Nathalie: Ja, du har dessverre opplev det samme ja... Håper det har gått over for din del også :) Tror det bare er en sånn følelse man kan få i perioder av livet.

Skriv en ny kommentar

hits