Hvordan fjerne stress og vonde følelser

Ofte kjenner jeg meg irritabel og stressa. Jeg har kjempelyst til å være blid og sosial, men så blir jeg sur på meg selv hvis jeg ikke føler meg 100 % tilstedet. Det er stadig noe som henger over meg som stresser meg: innleveringer, eksamener, økonomiske ting og annet. Av og til føler jeg at uansett hvor postiivt jeg prøver å tenke, så funker det bare ikke. Noen som kjenner seg igjen? Jeg er litt lei av denne konstante påminninga om at det bare er å "tenke positivt". Som om det er en enkel sak, og som om det tryller bort alt vondt. Jeg mener å ha funnet en langt bedre metode, og jeg har tidligere delt min forkjærlighet for yoga her på bloggen, men jeg får bare ikke nok!

Yoga fungerer for alle, du justerer det etter din egen form og helse, og du kan gjøre alt hjemme på en billig matte fra ebay. Du trenger ikke å holde på lenge hvis du ikke har tid, men det er som oftest slik at de dagene du føler du ikke har tid, er de dagene du trenger yoga mest. Søndager som i dag er for min egen del ganske treige og innholdsløse, og derfor har jeg ingen unnskyldninger for å ikke gjøre yoga. For å få best mulig effekt av yoga skal du konsentrere deg om å være tilstedet i øvelsene, og la alle andre tanker fare bort. Bare lytt til din egen pust, konsentrer deg om å puste dypt og kjenn på din egen kropp i de ulike stillingene. Det kaller jeg terapi! Hvis jeg kjenner meg stressa, sint, deppa, irritert på noen, eller hvis jeg er iferd med å starte en meningsløs krangel: håret opp i en dott og ut med yogamatta med en gang. 

 

Ingen fancy poseringer for min del, jeg gjør det veldig enkelt! Men det fungerer veldig bra for meg. Yoga handler absolutt ikke om å komme ned i syke posisjoner, men om å gjøre så godt man kan og forbedre seg litt og litt.


 

Publisert: 06.03.2016 @ 18:54 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Benedicte Arntzen

Dato: 06.03.2016 Tid: 19:53 URL: http://benedicteal.blogg.no
jeg har såå tro på meditasjon og yoga!!

Postet av: Maria

Dato: 06.03.2016 Tid: 19:57 URL: http://mariagii.blogg.no/
Benedicte Arntzen: Så gøy å høre, da er vi to! :D

Postet av: magemassasje

Dato: 06.03.2016 Tid: 22:12 URL: http://magemassasje.blogg.no/
Veldig enig med deg i det du skriver i denne posten! Yoga for alle og verden hadde vært et bedre sted, uten tvil :)

Skriv en ny kommentar

hits