Tankene i hodet mitt

Dette innlegget sitter jeg og skriver fra biblioteket i byen. Denne mandagen har jeg egentlig mye i hodet, og pensum er selvfølgelig ikke en av disse tingene som surrer rundt oppi der. Jeg tenker på at det er vår i lufta, at jeg kan gå uten votter. Jeg tenker på at det snart er eksamen, og min første muntlige eksamen på universitetet. Tenker på at jeg er heldig som studerer noe jeg brenner for, og jeg vil ikke at det skal ta slutt. Jeg er redd for å bli voksen og begynne å jobbe fra 8-17. Jeg tenker på at jeg neste år skal forlate Stavanger, forhåpentligvis til fordel for Oslo som har vært min drømmeby siden ungdomsskolen. 

Jeg sitter og ser ut vinduet på biblioteket her, på puben rett utafor med grønne rammer og hvite vegger: "Irish man". Tenker på de gangene vi har hatt besøk av familie og sittet der med øl og røde kinn. Tenker på at jeg kommer til å savne det stedet. Tenker på at jeg kommer til å savne denne byen mer enn jeg trodde. Jeg har tidligere vært så oppsatt på å komme meg videre til en ny by, men nå har denne drømmen bleknet litt. Det verste er å måtte flytte fra kjæresten; jeg elsker jo å bo sammen med den mannen!

Ellers. 

Mandag i Stavanger er ikke så verst, og nå er det vår i lufta. Må få lånt meg neste bok av trilogien til Carl Frode Tiller mens jeg er omgitt av litteratur. Elsker bøkene hans, de treffer virkelig noe i meg. 

Dette må være tidenes mest random innlegg, så jeg avslutter nå. Bilde fra mitt første år i denne byen. Mye har forandret seg, og mye har forblitt det samme. Jeg ville ikke hatt det på noen annen måte akkurat nå.

Publisert: 04.04.2016 @ 13:06 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 1

1 kommentar

Postet av: Ida-Amalie Larsen

Dato: 05.04.2016 Tid: 17:18 URL: http://www.idaamalielarsen.blogg.no
liker bloggen din!!

Skriv en ny kommentar

hits