Den tiden på året

Yes, nå er det eksamenstid! Håret opp i en dott, på med komfortable klær og pass på at kaffekoppen alltid er fylt opp. Jeg er så gira. Eller. Nei, ikke pokker. Dette suger. Big time. Noen ganger er'e ålreit, men den gangen er ikke i dag. I dag sitter jeg alene på en lesesal og leser heller om andres nye negllakk eller innkjøp, fremfor å åpne Word-dokumentet som ligger der nede og lyser som en evig påminnelse om hva jeg burde gjøre. 

Det er samme opplegget hvert år: Hver eksamensperiode river jeg meg i håret og lurer på hvordan jeg orker. Den evige dårlige samvittigheten, det ikke-eksisterende sosiallivet og de lange dagene. Lørdagen, som alltid har vært hellig ikke-rør-bøkene-dag, må nå tas i bruk som en vanlig hverdag. Men på kvelden skal jeg hvert fall hive innpå med mat og godteri, ingen kan ta det fra meg!

Som om det jeg allerede har nevnt ikke er ille nok, (skikkelig i-landsproblemer her, I know) så har kroppen min en tendens til å fyse på alt som har med fett og sukker å gjøre i denne perioden. Treat yourself liksom. Du er sliten, dette fortjener du. Så da ender det opp med at jeg får en ekstra bilring på toppen av det hele.

Så vet dere det. 

Jeg vet at det er flere som er i samme båt som meg, så jeg vil bare si til dere: Hold ut, det finnes lys i enden av tunnelen. Det vil bli dager som ikke dreier seg om pensum. Dere er noen helter og jeg heier på dere! 

Publisert: 21.04.2016 @ 11:59 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: Camilla

Dato: 22.04.2016 Tid: 00:49 URL:
Du er så flink bestis <3 Dette klarer du!!

Postet av: Maria

Dato: 22.04.2016 Tid: 12:21 URL: http://mariagii.blogg.no/
Camilla: Tusen takk, kjære deg <3

Postet av: Trine

Dato: 22.04.2016 Tid: 17:30 URL:
Haha åå kjenner meg så igjen i det her! Masse lykke til med eksamenene, kjenner jeg deg rett så nailer du det uansett :)

Postet av: Maria

Dato: 23.04.2016 Tid: 17:31 URL: http://mariagii.blogg.no/
Trine: Takk i lige måde, snuppa!

Skriv en ny kommentar

hits