Serie og film dere må se

For en dag...Eller, for en uke! Motivasjonen har virkelig ikke vært tilstede når det gjelder skolearbeid, og det er litt krise ettersom jeg har en eksamen om ca. to uker og to til på rappen etterpå. Formen er ikke helt god, jeg tror det er pollen-allergi. Jeg har jo egentlig ikke pollen-allergi en gang, men jeg har blitt rammet en gang for ca. fire år siden, og nå denne våren igjen. Symptomene er klassikere som kløende nese og såre øyne, men det aller aller verste er at jeg er sjukt trøtt hele tida. Jeg kan i teorien sovne overalt. Jeg sover lenge, og da mener jeg leenge, om morgenen, men hjelper det? Nei. Jeg blir aldri uthvilt. Ante ikke at pollen-allergi sugde så mye. Synes det er helt tåpelig av kroppen i det hele tatt å reagere på noe så naturlig som proteiner i blomster og trær. Hallo, det er naturen selv, er vel ikke noe å lage krig over det vel? 

Serie-anbefaling

Men men, ingenting å få gjort med den saken. I det siste har jeg fått dilla på en ny serie på Netflix som jeg bare må dele med dere. Serien heter Outlander, og kort fortalt handler den om en britisk ung kvinne som jobber som sykepleier i 1945. Hun besøker Skottland med sin ektemann, og ender opp med å reise 200 år tilbake i tid. Fantastisk serie, spennende og forferdelig brutal. Litt som Game of Thrones, men ikke helt. 

Film-anbefaling 

I går så jeg på en film som jeg fikk anbefalt av ei venninne for noen år tilbake, nemlig "The perks of being a wallflower." Jeg ble litt nostalgisk da jeg så den. Handler om en ung gutt som begynner første året på videregående, men som føler seg usynlig og ensom. Han har en del bagasje som kommer fram etterhvert, men hele livet hans forandres når han møter noen som tar ham ned fra veggen og inn i livet. Nydelig feel-good film etter min mening, må sees! 

Publisert: 25.04.2016 @ 18:11 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: tujanka

Dato: 25.04.2016 Tid: 18:42 URL: http://tujanka.blogg.no
Takk for tipset! Outlander kjenner jeg, men den filmen har jeg ikke sett. Ser fin ut!

Postet av: Mathilde Oddekalv

Dato: 25.04.2016 Tid: 22:11 URL: http://mathildeoddekalv.blogg.no
Takk for tips :)

Postet av: Ariel C

Dato: 26.04.2016 Tid: 14:09 URL: http://arielc.blogg.no
eeeelsker outlander! den serien er så bra, hehe

Skriv en ny kommentar

hits