Arkiv måned: februar 2013

drittsekker og narkotika

Den deilige følelsen etter å ha vært hos frisøren, og du lurer på hva som lukter så godt også viser det seg å være håret ditt. Diggdigg!

Jeg føler at frisørsalonger virkelig appellerer til mitt indre ego, jeg får sitte på en stol foran et speil og bli fikset mens frisøren stiller meg spørsmål om livet mitt.

Jeg ble også sittende å vente og da leste jeg en artikkel i Woman, skrevet av sjølvaste Kong Halvor. Artikkelen handlet om drittsekker, og hvorfor jenter blir så tiltrukket av bad boys. Selv har jeg aldri følt et behov for å date en gutt som behandler meg som kumøkk under skoa si, men men. Isåfall, Halvor sammenlignet det å være i et forhold med en drittsekk, som det å ta et narkotisk stoff, og den narkotiske oppturen er ikke tilstede, det er bare nedturen. Jeg synes det var svært treffende sagt, selv om jeg aldri har vært i et forhold med en drittsekk før. Jaja, details, details.

Jeg tror selv at man får den kjærligheten man selv tror man fortjener. Isåfall har jeg stilt veldig høye krav til min egen kjærlighet, og godt er det.

Bildet ble litt sånn merkelig, men jeg tenkte å finne på noe nytt og kreativt da jeg alltid poserer likt på bilder har jeg funnet ut. Men det ser jeg at alle andre gjør også, så der er jeg ikke alene.Publisert: 18.02.2013 @ 15:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

19 år igår

Sett bortifra at jeg jobbet hele dagen igår på bursdagen min, hadde jeg det ganske fint. Ble sunget for på jobben og kom hjem til dette fra kjæresten. Skal ikke klage!

Publisert: 03.02.2013 @ 16:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 8
hits