Arkiv måned: mars 2014

Fått jobben!

Herrejesus så ille det var å stå opp i dag tidlig. Vi hadde fått beskjed om å møte opp på jobb kl.8.00 og ingen av oss visste hvor lenge vi skulle bli der. Jeg skrev tidligere om at jeg var arbeidsløs, men for ca. en uke siden ble jeg oppringt av den nye sjefen som har tatt over på den gamle arbeidsplassen min, og de hadde en plass til meg allikevel. Det blir kun 10 timer i uka foreløbig, men jeg kommer til å hive meg på de ekstravaktene som kommer. For dere som bor i Sandefjord så vet dere sikkert at Eurospar på Moveien skal bli Kiwi, og jeg har iallefall aldri tenkt over hvilken jobb det er å bygge ny butikk!

I dag har vi kastet oss rundt og båret tunge varer fra hundrevis av gigantiske paller og satt ut foran hyller til industrien som kommer i morgen for å få dem inn i hyllene. Senere har vi brettet opp pappesker og stått på stiger for å få dem opp helt øverst på hyllene. Jeg som er høy ble alltid spurt om sistenevnte, der får jeg igjen for å skryte over hvor høy jeg er, hehe. Kl. 18.30 var jeg hjemme igjen idag, så det ble 10 og en halv time det.

Alt i alt har dette vært en utrolig slitsom men også veldig sosial og koselig dag. Vi samlet oss til en felles pizza lunsj midt på dagen og ellers var det veldig god stemning på arbeidsplassen. Selv om vi alle var sultne og slitne som fy var det god stemning. Jeg og tre andre påtok oss ansvaret for å skrive plakater om når den nye butikken skal åpne. Så hvis dere kjører forbi gamle Eurospar på Moveien i Sandefjord vil dere antgeligvis se en plakat skrevet med min håndskrift. Dette ble dessverre ikke så vellykket som jeg og de andre hadde håpet på pga. liten tid.

 

Dette bildet fikk jeg knipset da jeg var ute og gikk tur i går kveld. Dt er jo ganske rart og trist å tenke på at vår flotte gamle butikk er borte, men jeg blir mer og mer vant med tanken.


 

Publisert: 27.03.2014 @ 19:38 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 25

Husmor uten barn

En viktig telefon er tatt, klesvasken er tatt ned, gulvene er rene og oppvaskmaskinen er tømt. Idag har jeg vært en liten husmor (minus barn selvfølgelig), og jeg må si at det å gjøre husarbeid er en liten treningsøkt i seg selv. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre dagligdagse gjøremål til små treningsøkter. Skal jeg vaske eller støvesuge gjør jeg det i hurtig tempo med store bevegelser. Skal jeg opp trappen på rommet mitt løper jeg. Ser jeg på TV hender det at jeg tar noen enkle styrkeøvelser eller noen dansemoves mens jeg gjør det, hehe. Sistenevnte må innrømmes at jeg ikke gjør så ofte, men tenk om jeg hadde gjort det hver gang jeg så TV, da hadde jeg vært sprek da!

Min kjære kommer kjørende hit fra Stavanger og er på Østlandsk jord sent på kvelden idag, og jeg gjett om jeg gleder meg! Jeg gleder meg også til å se mammas reaksjon når hun får vite at jeg har ryddet, brettet hennes og mine klær, støvesugd gulvene, tatt ned klesvask og tatt ut av oppvaskmaskinen. Må si jeg føler meg som en god datter.

Håper alle har hatt en fin lillelørdag.

Publisert: 19.03.2014 @ 16:26 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 4

Hva sol kan gjøre

Det er utrolig hva sola kan gjøre med kroppen og ikke minst humøret. Jeg merker så forskjell fra grå dager til solfylte dager, hvordan jeg kjenner en trang til å smile eller ta på meg og komme meg ut døra så snart solstrålene fyller opp rommet. Den følelsen av å våkne opp en morgen og se at solstrålene danser på veggen og kjenne at dette er en dag du faktisk gleder deg til å møte.

Jeg kan forstå at folk får vinterdepresjoner her i landet, og det er utrolig hvilken medisin sola kan være da. Det er dumt men samtidig litt fint at vi i Norden ikke ser sola så mye, vi setter jo langt bedre pris på den når den først titter fram. Jeg ser også hvordan steder ser helt forskjellige ut med eller uten sol. Steder som egentlig er kjempefine blir litt stygge og triste når det er gråvær, men så snart sola inntar sin plass er det som om hele stedet får en ny karakter.

Dette innlegget ble en liten hyllest til sola, men det er nå velfortjent. Snart sommer nå, folkens!

Publisert: 19.03.2014 @ 12:11 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 3

Til alle mine brunøyde venner

Jeg har lenge hatt lyst til å ha ukentlige anbefalinger her på bloggen av produkter som jeg bruker ofte og er fornøyd med. Nå i første omgang må det bli øyeskyggen min. Jeg bruker øyeskygge fra merket Smashbox, og denne godbiten er spesielt egnet for brune øyne som det står på boksen. Jeg kjøpte denne på Kicks for en stund siden, og kan dessverre ikke si noe om den fortsatt selges eller til hvilken pris. Uansett, jeg er veldig fornøyd med den, og fargene er komplimentære til alle brune øyne der ute!

Her ser dere fargene som er delt inn i "Smokey Trio" og "Soft Trio". Alt er som sagt komplimentær farger til brune øyne, f.eks blå og gull passer perfekt til brunt.

Denne passet perfekt til meg som ikke har så mye peiling på sminke, med denne blir alt servert på ett fat. Den har vart ganske lenge også (kanskje fordi jeg sjeldent bruker øyeskygge), men jeg mener å ha hatt den i over ett år nå. 

Publisert: 18.03.2014 @ 21:24 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 7

Helgens festligheter

Denne lørdagen feiret vi min kjære bestevenn som har fylt 20 år på selveste kvinnedagen! Det var så koselig å ha jentegjengen samlet igjen; det var en stund siden sist dessverre. Her har dere i allefall noen bilder fra mobilen, og jeg koste meg masse.

Hver gang jeg drikker en vin jeg faktisk liker passer jeg på å skrive ned navnet. Denne er kjempegod! En musserende hvitvin med en fruktig og søt smak til dere som liker sånt.Bursdagsbarnet måtte vaske opp etter seg, haha.

Hver gang jenter samles sammen er det alltid på badet man ender opp, haha.

Man kan trygt si at jeg gikk på en snurr her, haha. Det er morsomt hvordan man ender opp med å synes at alt er så dypt og fint etter noen glass vin.

Publisert: 18.03.2014 @ 21:00 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 8

Lyst til å kjøpe billige skolebøker?

iBok ble startet av studenter og er nå Norges største nettsted for kjøp og salg av brukte bøker. Hovedfokus på faglitteratur, men du kan finne andre områder også.

Gå inn på iBok.no og søk opp de bøkene du trenger! Jeg har selv lagt ut annonser på mine gamle skolebøker fra første semester på bachelor i journalistikk. Så:

Er det noen her som skal studere journalistikk eller kjenner noen som skal det, så har jeg pensum til en god pris!

Gå inn på iBok.no og registrer deg med e-post adresse og deretter trykk her: http://ibok.no/mine_annonser

 

Publisert: 17.03.2014 @ 21:59 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 7

Siden sist

Herregud, jeg fikk meg litt av en overraskelse da jeg logget inn her nå for første gang på måneder; Statistikken var faktisk ikke helt død, slik jeg hadde forventet. Det er ikke mange av dere, men det er faktisk noen som har tittet innom denne bloggen selv med så lang dødtid, det er jo ganske smigrende.

Uansett, jeg tenkte det var på tide å oppdatere dere litt igjen fordi det har skjedd så utrolig mye på kort tid. Jeg har sluttet i jobben min og er nå arbeidsledig. Dette fikk jeg vite om nå på fredag, og jeg må si at jeg ikke har vært på latsiden i dag. Jeg stod opp tidlig i dag morges og kom meg ned på NAV for å registrere meg som arbeidsledig. Jeg håper jeg ikke tråkker noen over tærne når jeg sier at dette var en litt ydmykende opplevelse for meg. Ikke fordi jeg er noen "snylter" som bare skal komme å kreve penger av staten, men jeg fikk bare forklart situasjonen min, så da er jeg inni systemet med personopplysninger og CV slik at det blir lettere for arbeidsgivere å kontakte meg for en jobb. Det som var litt ydmykende var å stå der på trappen sammen med de andre NAV-erne, (haha) mens biler kjørte forbi og glante på oss. Jeg bare stod der inntil veggen og håpet at ingen trodde jeg var en av de late ungdommene som prøver å få meg noen kroner uten å jobbe. Jeg tror alle som kjenner meg vet at jeg er veldig hardtarbeidende både på skole og arbeid, og det verst tenkelige for meg ville vært å gå hjemme uten hverken jobb eller skole.

 Etter dette dro jeg rett hjem, ringte opp noen telefonnummere jeg hadde fått tips om, får så å hive meg ut døra med CV-ere og søknader på armen. Fikk levert søknad på tre butikker idag og jeg er ganske fornøyd med det. Fikk også søkt studie til høsten så da er den også i boks. Jeg må si jeg har vært veldig bekymret og stresset over situasjonen jeg så plutselig befinner meg i. Imorgen blir det runde nummer to; Ned til byen med resten av søknadene og ringe opp igjen noen avdelingsledere.

Jeg skal forsøke å bli flinkere på å oppdatere her, og jeg blir jo litt mer motivert når jeg ser at jeg har noen få faste lesere som kikker innom hver dag, hihi.

Men ja, ellers går det jo greit og jeg holder motet oppe. Jeg lever etter: When the going gets tough, the tough gets going. ;)

 

#Mobilkamera kvalitet

Publisert: 17.03.2014 @ 21:03 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 10
hits