Arkiv måned: april 2013

et løfte om sommerSitter på skolen og ser på min egen tumblr fordi det gjør meg glad. Elsker dette bildet, måtte sommeren komme så snart som mulig før jeg mister tålmodigheten pakket inn i flisgenseren min!

Publisert: 26.04.2013 @ 13:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

noen som har pollenallergi?

Øynene renner, nesa renner og jeg føler meg trøtt hele tiden. Jeg tenkte å kjøpe tabletter (Telfast) reseptfritt på apoteket, men først grunnen til at jeg skriver dette her: Er det noen her som har pollenallergi, og isåfall er det best å sjekke seg hos legen før man kjøper allergipiller, selv om symptomene er veldig klare?

På forhånd takk for svar!

Publisert: 09.04.2013 @ 13:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

slankesesongen

Nå er det jo snart bikinisesong, så da tar det vanligvis litt av på slankefronten. Jeg ser at flere bloggere har begynt å ta opp dette temaet, og siden jeg selv er veldig opptatt av trening og helse tenkte jeg å slenge meg på.

Når det kommer til slanking tror jeg de fleste har negative assosiasjoner til selve ordet. Slik jeg ser det kommer det helt an på hvordan man definerer slanking, hvem som gjør det og hvordan det gjøres. En viktig huskeregel med slanking som med alt annet, er å finne den gylne middelveien og avstå fra det ekstreme. Er man sykelig overvektig ville jeg sagt at det er fornuftig å gå ned noen kilo, for helsa sin skyld. Er man derimot helt fin og normalvektig er det mer omdiskutert om slanking er lurt.

Jeg synes det er viktig å være fornøyd, og om du er det på 50 eller 80 kg er din sak. Men da er det også viktig å forstå at å slanke seg ikke nødvendigvis gjør ting bedre. Det handler om å akseptere seg selv, og det er ikke alltid man blir så lykkelig av å gå ned et par kilo som man tror.

Men hvis man absolutt skal slanke seg, er det viktig å gjøre det den rette måten. Jeg blir mektig irritert på alle mulige dietter og quick fixes der ute, og nå tenkte jeg å banke det inn nok en gang: Det finnes ingen snarvei til drømmekroppen. Dietter, de er ofte ekstreme og du går på dem over en viss periode for så å stoppe, og da må du til et visst punkt spise normalt igjen. Slankeoperasjoner; endrer ikke livsstilen din, og blir et typisk quick fix. I enkelte ekstreme tilfeller kan det vel være greit, men jeg ville ikke anbefalt det heller ettersom huden blir hengende igjen fordi den ekstreme endringen på kroppen skjer for fort, og huden klarer ikke å følge med.

Når det kommer til medienes rolle oppi alt dette, må jeg personlig si at jeg synes det spiller en stor rolle. Har jeg en dårlig dag, litt dårlig selvtillit og ser et bilde med en perfekt tynn modell er det klart at jeg blir påvirket, jeg er jo bare et menneske. Ja, vi vet alle at mange av disse modellene går på slankepiller og gudene vet hva, og er redigert av profesjonelle, men man glemmer liksom alt dette hvis man har en dårlig dag.

Poenget er ikke at man skal hetse disse syltynne modellene og legge sine problemer på dem. Vi er alle utstyrt med en hjerne og vi velger selv hvordan vi vil bruke den. Allikevel skulle jeg ønske at mediene ikke hadde denne trangen til å ty til det ekstreme, og jeg synes det burde vært enda mer fokus på å akseptere sin egen kropp for hva den er. Hadde alle vært tynne hadde ingen vært tynne, og det samme andre veien. Takk gud for at alle er av forskjellig form og størrelse, og når alt kommer til alt er jeg passelig fornøyd med kroppen min. (På gode dager værtfall, hehe.)

 

Publisert: 08.04.2013 @ 15:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Nice del 2Carneval de Nice! Byen lyste opp med masse rare parader, og det eneste jeg har å sammenligne stemningen med er 17.mai her hjemme. Boder med godteri og vannpistoler i gatene.

Utflukt til Antibes!


Monaco, som må være verdens rikeste lille stat. Chanel butikker og Ferrari overalt!


Mote Carlo baby!

Publisert: 06.04.2013 @ 19:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

anbefaling: a-creme

Jeg har brukt denne en stund nå, og jeg har aldri prøvd en så god fuktighetskrem tidligere. Jeg påfører hver morgen og kveld i ansiktet, huden blir så utrolig myk og fin! Her har dere noen fordeler ved den:

♥ fukter kjempegodt

♥ uparfymert

♥ kan brukes over hele kroppen

♥ er ikke testet på dyr

♥ ligger på glassboks og blir derfor konservert veldig godt

♥ fetter ikke, trekker seg raskt inn i huden

♥ fungerer også lindrende mot eksem og sår

Det eneste er at konsistensen på kremen er veldig tykk og kan derfor virke uvant, men ellers er den ikke vanskelig å håndtere. Jeg anbefaler sterkt å smøre inn morgen og kveld.

Tips: I Sverige på Nordby koster den rundt 95 kroner (fåes kjøpt på apoteker), mens den i Norge koster noe rundt 140-160 (?)

 

Publisert: 05.04.2013 @ 13:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

empire of the sun

Nå som sola endelig har kommet ut skal jeg legge meg ut på verandaen med iskaffe og musikk i ørene, det er fredag og livet er egentlig ganske herlig akkurat nå. 


Publisert: 05.04.2013 @ 12:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

det er ikke det du ser, det er det du tror du ser

Etter å ha kjøpt Halvbroren til en akseptabel pris på harrybåten og lært om filosofi i relgion og livssyn føler jeg meg for tiden i en dyp periode. Egentlig er vi en gjeng høytutviklede aper som spiser, snakker om været og legger oss i senga om kvelden og skrur av kroppen.

Hvordan kan jeg egentlig vite at alt dette bare ikke er en drøm, en illusjon? Hva om jeg ikke ser ut som jeg tror, hva om fargen blå er noe helt annet gjennom noen andres øyne. HÆ?

Jeg er egentlig veldig enkel av meg, jeg må fôres konstant og jeg trenger kjærleik. Mest mat da. Mat er best.det er så deilig å bare slippe dobbelthaken fri.

Publisert: 04.04.2013 @ 19:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
hits