Arkiv måned: august 2012

DU TROR DU HAR VENNER...

Aner dere hvor mange meldinger jeg har fått idag? Jeg begynner å føle dette Parkas tilbudet som sms trakkasering. Ikke vil jeg ha en slik en Parkas, og hver gang alle mulige russesider sender en melding om det fantastiske tilbudet har jeg lyst til å grine fordi jeg trodde det var en venn som sendte melding.

Og akkurat da jeg trodde jeg hadde venner igjen, kommer bare nelly.com for å minne meg om et crazy salg.

Nei nelly.com, jeg gidder ikke å bruke mine dyrebare penger på kjolene jeg aldri får prøvd, når jeg bare kan stikke ned på H&M og prøve kjolen for å forsikre meg om at jeg ikke ser ut som en klump. Eventuelt kan jeg være enda klokere og bruke pengene på kebab.

Jeg kommer antageligvis aldri til å kjøpe en Parkas heller. Blir som med Jehovas vitner, når de maser hele dagen mister du lysten, rett og slett.

 

 

 

Publisert: 31.08.2012 @ 21:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

RESPEKT FOR DE ELDRE!

I dag på skolen da jeg skulle på toalettet var det en yngre jente som lukket opp døra for meg. Haha, respekt for de eldre altså! Begynner å trives som tredjeklassing.

Publisert: 28.08.2012 @ 14:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

FOR ET SAMFUNN

Er jeg den eneste som blir helt utslitt av alt slankemas som finnes i dette samfunnet vi lever i? Man kan ikke skru på tv, pc eller åpne et blad uten å få høre om det. "Slik gikk Silje ned 20 kg!" eller "Klar for bikinisesongen?" eller "Gå ned med 30 days.." blablabla.

Det er kommet til et punkt nå hvor jeg er blitt møkkalei. Er det rart at mennesker får spiseforstyrrelser og dårlige kroppsbilder? Det skulle ikke forundre meg om spiseforstyrrelser var nummer en på listen over mest vanlige sykdommer her i landet. Og med det enorme kroppsfokuset som finnes er det ingenting merkelig over det. Vi skal alltid bli tynnere, bedre. Men ikke skal vi bare være tynne, vi skal være veltrente og faste også.

Jeg er helt for at man skal være normalvektig og sunn, men det må da finnes grenser. Hvorfor må media og skjønnhetsindustrien alltid ty til det ekstreme? Det finnes liksom ingen gylden middelvei her. Kanskje en gang i fremtiden blir moten å være ordentlig tjukk. Det var jo en slags mote før i tiden, så hvorfor ikke?

Publisert: 27.08.2012 @ 20:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

IT'S ON

Haha, sjekk creepy fingre! Ser ut som de skal krepere.

Jo mer vant jeg blir med skolen og de gode gamle vanene, jo bedre blir det. Jeg er kjempefornøyd med de fleste lærerne, de er noen skruer, men herregud så morsomme de er! Jeg har fått rumpa litt i gir og satt igang med treningen, fordi jeg har innsett at de dagene jeg har følt meg sur er de dagene hvor jeg ikke har trent.

Det høres jo helt skutt ut, men jeg lover at det stemmer. Igår trente jeg for første gang på leenge, og jeg ble utrolig glad etterpå.Jogging er min terapi, og det hjelper mot det aller meste skal jeg si dere.

Så nå skal jeg snart ut på en liten løpetur, og når jeg kommer hjem igjen skal jeg være flink jente og gjøre skolearbeid. This year it's on!

Flere som er glade og fornøyde om dagen? :-)

Publisert: 23.08.2012 @ 17:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

WHEN YOU LIKE A GUY

Verste er at det funket for meg, so don't give up alle andre håpløse sjenerte jenter!

Publisert: 22.08.2012 @ 21:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

SOSIALISME

Hehe, slik blir det i praksis dessverre!

Publisert: 22.08.2012 @ 20:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

AGAIN AND AGAIN

Etter å ha tatt en lang og unødvendig pause fra joggingen, har jeg fått startet opp såvidt idag. Det var egentlig ikke planlagt en gang. Jeg og den late rumpa mi hadde egentlig en avtale med TV-en da jeg kom hjem sliten fra en lang skoledag, men heldigvis ble jeg med venninna mi på en joggetur ganske så spontant.

Uheldigvis var ikke værgudene helt med oss, og selv om regnet plasket ned i haugevis fikk vi oss en liten tur. Selv er jeg stolt over at jeg holdt ut uten å klage og stoppe med en gang, selv om det var rett hjem til Pc-en etterpå anyways.

En liten inspirasjon til dere andre der ute med dårlige og gode perioder!

Publisert: 22.08.2012 @ 18:48 Kategori: Trening Kommentarer: 1
hits