Arkiv måned: september 2012

ALDRI

Jeg håper aldri noen får se loggen på PC-en min. De ville aldri sett meg på samme måte igjen.

 

Publisert: 29.09.2012 @ 00:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

POLENTUR

Jeg glemte det nye kameraet hjemme, men veska tok jeg gjerne med, og den tok plass. På mobilen har jeg tre bilder: et av Martine på bussen, et av meg i speilet, og et av en gutt med "pikk" i panna. Har lært mye nytt om meg selv på denne turen, som f.eks:

- Jeg gråter aldri over en konsentrasjonsleir to ganger.

- Jeg hater å gå lange strekninger med en guide.

- Jeg blir ikke fyllesyk.

- Jeg er konstant sulten. (Og om jeg ikke får inntatt livsviktig føde blir jeg grumpy til de grader.)

Hurra for meg! I tillegg måtte vi tilbringe rundt 4 timer på en stusselig flyplass. Etter en kort stund fikk jeg avklart at gulvet var mer humant enn de setene som var satt ut. Da jeg endelig kom hjem kjentes det ut som at jeg hadde sultet og dødd av søvnmangel på samme tid. Polsk mat var ikke noe for meg, så jeg sultestreiket i protest. Det likte magen min svært dårlig. Heldigvis kom vi fram til Torp, hjem til norske pølser!

 

 

Publisert: 29.09.2012 @ 00:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

MIN NYE SKATT

Dette må være den vakreste boken jeg noengang har sett. Sidene er gullforgylte og dere kan tenke dere den lukten av ny bok! Jeg er utrolig glad i Pride and Prejudice (Stolthet og Fordom på norsk), men jeg har kun sett den på film og aldri lest den.
Jeg kjøpte denne, eller rettere sagt jeg bestilte den på Norli, og den tykke nydelige boken kostet meg kun 249 kr.

Gleder meg til jeg får tid til å sette meg ned og lese den!

Publisert: 21.09.2012 @ 13:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

VI BOR I NORGE, SLUTT OG KLAG

Overalt synes jeg det er klaging. På butikken er det stadig noen som må kommentere summen på kasselappen i en negativ tone. Folk generelt klager på været, på høye bensin og alkohol priser, på skatter og hva det måtte være.

Herregud folkens, vi bor i Norge. Vet dere hva det innebærer? Matvarene er dyre fordi du tjener nok til det, skatter må betales slik at vi ikke ender opp som f.eks Hellas. Ville du heller ha bodd i et fattig land med en luselav lønn i bytte mot at matvarene var billigere? For da hadde de ikke engang vært billige for deg, de hadde vært proposjonale med lønningen din, akkurat som her.

Og alle drittunger som klager på skole hele tiden. Stakkars meg, jeg må gå på skole, og jeg får lekser også. Ja, fy faen. Tenk at samfunnet vårt spanderer skolegangen din slik at du skal få deg en utdanning.

Ja, vi har kanskje ikke sol året rundt, det er kaldt og vi fryser rumpene våre av oss. Men vi er så utrolig heldige, og ikke minst bortskjemte. Husk at størsteparten av verden er fattige, vi er den lille prosentandelen som ikke er det. Tenk på det neste gang du føler for å klage på noe.

 

Publisert: 19.09.2012 @ 16:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 32

MARILYN MONROE SITATER

Publisert: 18.09.2012 @ 22:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

OG DERFOR ORDNER DET SEG ALLTID TIL SLUTTNår man har pms er det vanskelig å tro at noenting her i verden skal ordne seg. I et patetisk forsøk på å få opp humøret hørte jeg på denne:

Men istedet for å bli glad endte jeg opp med å overanalysere teksten. Åherre, for en stakkars mann! Kvinnen han elsker dumpet han fordi han ikke hadde råd til en Ferrari (og antageligvis andre materielle goder også). Så da endte jeg opp med å synes synd på dette vraket.

Det som funker best når man er langt nede er å komme seg ut blant koselige mennesker. Jeg har nemlig meldt meg inn i Røde Kors, og i tillegg har jeg blitt en del av det som kalles ressursgruppen. Her igår, da jeg virkelig var lei meg, dro jeg på møte hos hun ene med de to andre. Vi ble sittende i over tre timer å le og diskutere alt fra politikk til religion. En skulle tro vi hadde kjent hverandre i årevis! Det lettet i allefall på humøret, samt en utrolig nydelig melding jeg fikk senere.

Jeg er virkelig en optimist nå, av hele mitt hjerte. Hver eneste gang ting har gått dritt har det ALLTID ordnet seg på et vis. Jeg gikk fra utrolig trist til kjempeglad på bare en time igår. Slik har livet mitt bevist for meg om og om igjen at alle ting virkelig ordner seg til slutt.

Desutten kom det en kjekkas på døra på fredagen med en bukett røde roser.

 

Publisert: 18.09.2012 @ 21:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

ANTREKK

Alt er fra H&M! Den triste sannhet er at jeg ikke har funnet ut av selvutløser funksjonen på det nye kameraet. Men det kommer seg nok!

Publisert: 14.09.2012 @ 17:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

AKKURAT NÅPublisert: 10.09.2012 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

ER DET MULIG?

For en dag. Det begynte med at den lille fjerten av en mobil bestemte seg for å kortslutte i løpet av natta, noe som førte til at jeg forsov meg. Hadde det ikke vært for mamma som ropte opp til meg "Skal ikke du stå opp snart?" og jeg våknet brått og bare "WHAT YEAR IS IT?", så hadde jeg antageligvis sovet noen hundre år.

Jeg hadde den rare drømmen også, før jeg ble vekket. Jeg drømte at jeg hadde besøk av en gutt ved navn Josef, som satt og hoppet i sengen min på rommet. Plutselig gikk døren opp, og der kom min "kjæreste", veldig sint, fordi Josef hadde spredd rykter på skolen om at jeg hadde deltatt i omskjæringen hans.


 

Publisert: 10.09.2012 @ 14:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

GOOD THINGS COMES TO THOSE WHO WORK THEIR ASSES OFF

Denne søndagen har for engangsskyld vært produktiv. Jeg stod opp tidlig, ryddet ned hele rommet, dro ut og jogget, kom tilbake og gjorde lekser og innleveringer.

Av og til er det ikke lett å motivere seg selv til å gjøre masse skolearbeid på en søndag, men for meg pleier det å hjelpe hvis jeg trener litt før jeg setter i gang. Da får jeg det overskuddet og humøret som trengs for å sette i gang.

Publisert: 09.09.2012 @ 15:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

RED LIPS

Ja, det er sant, jeg har ikke et liv. Ikke gidder jeg å photoshoppe bildene mine for å fjerne kviser og gule tenner heller. Det kan rosabloggerne ta seg av. Jeg gidder ikke å bruke penger på fancy rediger-bort-ansiktet mitt programmer, og jeg har ikke nettvett nok til å finne noe som er gratis heller.

Og som om DET ikke var ille nok, så har jeg RØDE lepper med ROSA genser. Gosh.


 

Publisert: 08.09.2012 @ 22:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

EN GAVE TIL MEG

Det var en god start på jobbdagen idag, en eldre mann jeg hjalp i tippinga ga meg en gratis tur med Danmark båten. Wohoo! Så snilt! Og så random.

Utover det skulle jeg tro dagen varte i 5 år. En ni timers vakt på lørdag pleier egentlig å gå ganske fort, men denne var bare utrolig treig. På slutten var jeg så drittlei at jeg kastet av meg forkleet og slo ut håret. Dessuten kom det inn en gutt som lignet mistenkelig mye på Ron i Harry Potter. Jeg kalte han også "en liten gutt", men da han kom til kassen med moped hjelm forstod jeg at han kanskje var en smule eldre enn jeg trodde. Jaja, ingen skade skjedd.


Awwwyeaaah. Jeg ser litt lur ut da. Kult.

 

Publisert: 08.09.2012 @ 21:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

SAMFUNNET ER SÅ TWO FACED

I det ene øyeblikket er det "Vi er alle vakre på hver vår måte!" Så er det "Bli tynn, brun og deilig du også! Ellers er du stygg."


 

Publisert: 08.09.2012 @ 01:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

DET BESTE MED NYTT KAMERA

Man kan ta masse selvdiggerbilder av den grunn at man har fått et nytt kamera. Haha, god unnskyldning.


Og dette driver jeg med akkurat nå. Kom hjem fra jobb istad, så det var deilig å legge seg ned med favorittserien og ikke tenke på noe.

Hvordan er deres kveld? :)


Publisert: 07.09.2012 @ 22:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

FAST SHAMPOO, FUNKER DET?

Her for ca. to uker siden bestemte jeg meg for å teste ut produktet. For det første har jeg alltid vært en langhåret jente, haha, det der hørtes bare harry ut. Samma det. Anygays, poenget mitt er at jeg klippet meg veldig kort i januar, og jeg savnet det laange håret hvert minutt hver eneste dag. Så mitt budskap er vel egentlig; har du langt hår, og ja jeg vet at du blir litt lei, men for all del ikke klipp det så drastisk som jeg gjorde!

Så, dette kjøpet ble da resultatet av min anger. Produktet kostet meg rundt 400,- og jeg kjøpte det på Hairstore. Jeg aner ikke om det funker ennå, men jeg hadde sett det på ulike blogger og for å være ærlig var jeg så desperat at jeg var villig til å ta sjansen. Produktene skal visstnok gjøre håret lengere på kortere tid, så det blir spennende å se hva som skjer fremover. Stay tuned, så får dere nok et innlegg om en stund om hvordan det funket for meg værtfall.

Noen som har prøvd denne og ønsker å dele sine erfaringer? :-)

Publisert: 06.09.2012 @ 20:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

NY VESKE

Hva merket angår, så tviler jeg på om den er ekte. Den ble kjøpt i Bulgaria nå i august, og selv om det var i en fin veskebutikk, betalte jeg tross alt bare rundt 200 norske kroner. Og selv i et billig land som Bulgaria kan du ikke få Marc Jacobs til den prisen, hehe. Menmen, merker har egentlig aldri opptatt meg. Jeg likte veldig godt det røde mot det hvite, så det var selve utsendeet jeg falt for.

Publisert: 05.09.2012 @ 20:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

NYTT KAMERA

Hentet denne på posten idag, og gjett om jeg er fornøyd! Var en venninne som hadde den, og jeg ble litt hekta etter å ha tatt noen selvdigger bilder med hennes.

Bare se på brunfargen! Elsker det allerede!


Publisert: 05.09.2012 @ 19:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

SMILE IF YOU MASTURBATE

Dette innlegget er til vårt kjære internett. Måtte den dritten dø og aldri gjennoplives.

Ikke nok med at den måtte klikke rundt femti ganger idag, og ikke nok med at jeg måtte ligge med rumpa i været og dra kontakten ut og inn, MEN alle nettverk innenfor rekkevidde er noen gjerrigknarker med passord. Det var umulig å hacke seg inn noe sted, selv med mine gode hackeskills. Som er ikke-eksisterende om noen skulle lure. Ikke bare er internettet vår en skikkelig bitch, den er sleip som bare det! Den venter til jeg får kommet meg inn på alt jeg skal, og har roet meg helt ned, og så bestemmer den seg for å kortsluttes.

En annen ting jeg er lei av er mannfolk som står og pisser rett foran der hvor jeg jogger. (Hadde de bare vært kjekke så, men nei.) Dette har nå skjedd to ganger med kort mellomrom. Pakk inn pølsene a!

Dette bildet får meg til å le, hver gang. He he.

Publisert: 03.09.2012 @ 21:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

JEG SYNGER


Dette bildet minte meg på at jeg håper aldri noen igjen tar et bilde av meg mens jeg synger.

Jeg orket ikke å reise meg opp da mikrofonen kom til meg. Lazyass.

Det er så mange stygge bilder av meg fra denne kvelden, men de skal dere få slippe å se. Dette er en mild versjon av hva som kunne ha ventet dere isåfall.

 

Publisert: 02.09.2012 @ 17:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
hits