Arkiv måned: september 2014

Hva som er greit på en søndag

God søndag, folkens!

På søndagene gjelder det å bli liggende i senga til du føler at dagen begynner å gå deg forbi. Stå så opp, og ta en lang og deilig frokost. Idag var jeg på besøk hos ei venninne tidlig på dagen og hadde "brunch" med pannekaker og selvfølgelig blåbærsyltetøy. Mmm, helt perfekt på en søndag! Det er så deilig å bare slappe av og ikke gjøre noe spesielt med usunn mat og trashy TV-serier på i bakgrunnen.

Nå er jeg trygt hjemme i leiligheten igjen, og lader opp til å kutte opp grønnsaker til tacoen. Så står det også en stor Dream is med belgisk sjokolade og venter i fryseren. Må jo få unna fristelser når man skal begynne uka fresht, hehe.

Flere som bare har tatt det helt rolig idag?

Ha en fin søndag videre!

Publisert: 21.09.2014 @ 18:20 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 4

Når humøret påvirker stilen

Idag høljer det ned her i Stavanger, og det er jo en del av sjarmen her på Vestlandet. Siden lørdag er fridag fra lesing og mas her i heimen, tok vi oss en lang og lat frokost i sofaen før vi hoppet på bussen til byen.Stilen min kan variere veldig fra klassisk og enkelt til litt mer rocka med ruteskjorta i buksa, og sistenevnte ble det idag. Klesstilen min varierer bare veldig med hva slags humør jeg er i, flere som har det sånn?

Ingenting slår Chilli Mocca på Bakkhus i Fargegata! Den er helt rå. En blanding av deilig søt sjokolade og chillien som brenner godt i halsen. Dette er en kombinasjon jeg tidligere var veldig skeptisk til, men hva kan man si: smaken endrer seg med åra, hehe.

Jeg orker aldri å få i meg mye frokost, så jeg ender alltid opp med at å måtte spise noe så snart vi er i byen. På bildet ser det ut som en ansamling av blader, men egentlig ligger det masse reker under, mmm!

Kjenner at det dårlige været påvirker humøret mitt idag også, så nå sitter jeg godt planta i sofaen i pysjbukse og prøver å ta det helt zen. Problemet mitt er at når jeg er i dårlig humør kjøper jeg masse usunn mat for å trøste meg selv, og det er ingen god vane! Så ja, det ligger en boks Dream is i frysa, sjokolade i skapet og en pizzabolle klare til å konsumeres, haha. Oh my, for et vrak jeg er noen ganger.

Håper dere har en super lørdag, folkens! Og for all del håper jeg at humøret deres er en smule bedre enn mitt, haha.

Publisert: 20.09.2014 @ 17:12 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 7

Inspirasjon fra Kremmerhuset

Nå som jeg har flyttet ut er interiør og husartikler blitt så mye mer spennende. Istedenfor å surfe så mye på klær og produkter har jeg tatt meg selv i å se på møbler og småting til leiligheten, og det er så mye fint der ute! Her om dagen satt jeg og kikket på nettbutikken til Kremmerhuset og fant noen godbiter som kanskje finner sin vei inn i leiligheten snart. Her har dere noen ting:

 Publisert: 09.09.2014 @ 19:20 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 6

Snille mennesker

Først tenkte jeg å dedikere dette innlegget til en ny venn; nemlig den norske grammatikken, men så tenkte jeg at det ikke ville bli et særlig spennende innlegg, så jeg droppet det for deres skyld. 

Istedenfor kom jeg til å tenke på at jeg har opplevd veldig mange snille fremmede mennesker her i Stavanger. Jeg synes egentlig det er vanskelig å sammenligne nordmenn på tvers av bygrensene som enten snille eller ikke-snille, eller lukka og ikke-lukka, men det kan være det er noe i det. Uansett, enten så har jeg vært heldig eller så er folk her i byen virkelig usedvanlige snille! Okei, første episode var da jeg skulle gå hjem fra ei god venninne her for ei uke siden: Det var sent på kvelden, jeg var noen meter fra hovedinngangen til bygget vårt, og en annen student fra bygget hadde allerede gått en del da han så meg, snudde på hælen og løp bort til inngangen igjen bare for å holde døra oppe for meg. Snakk om service! Episode 2: I dag i forelesningen hører jeg en annen medstudent rope til meg: "Er den her din?" mens han vifter med mobilen min. Takk Gud for at han fant den, for jeg ville ikke merket at den var borte før jeg hadde forlatt lokalet. (Jeg er ikke så avhengig av mobilen min). Episode 3 skjedde på bussen idag: Bussen var en stappfull dobbeldekker og jeg og ei annen måtte stå i trappa for å få plass. Plutselig tar busssjåføren en skikkelig bråsving og jeg faller bakover i trappa og tror dette virkelig kommer til å ende stygt før jeg kjenner en hånd på rumpa mi (haha). Ser ned på ei jente som ler litt og sier: "Unnskyld! Det var ikke meninga å klå liksom, men du kunne ha falt skikkelig!" Og det hadde hun helt rett i, faktisk veldig scary og komisk på en og samme tid.


Så, enten er det studentmiljøet, Stavanger eller bare tilfeldigheter. Hvem vet, men jeg skal ikke klage! Jeg synes det er viktig å sette pris på de snille hjelperne i hverdagen. Vi er tross alt i samme båt alle sammen; vi prøver jo bare å eksistere i en litt fucked up verden, så vi kan i det minste gi hverandre et lite dytt (i rumpa) innimellom. 

Har dere hatt noen slike opplevelser i hverdagen? Fortell!

 

Publisert: 08.09.2014 @ 20:36 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 6
hits