Arkiv måned: november 2012

å klare alt

Ett av mine største nederlag for tiden er å innrømme at jeg ikke klarer alt. Jeg har vært veldig urealistisk og sagt ja til både det ene og det andre, og alltid endt med å angre meg etterpå. Det kan være alt fra å si ja til en jobbvakt selv om jeg vet at jeg har skolearbeid, til å melde meg på ting innenfor frvillig arbeid som igjen går utover både jobb og skole. I det siste har jeg vært nødt til å ta et oppgjør med meg selv; Jeg klarer ikke alt på engang.

Jeg skulle ønske jeg var den personen som får toppkarakterer på skolen, jobber masse og har massevis av tid til venner og kjæreste. Men jeg er dessverre bare et menneske. Jeg synes det er veldig trist fordi jeg hater å si nei til jobbvakter og andre arrangementer, men sånn er det bare. Det er viktig å sette seg ned å finne ut hva man vil prioritere her i livet. Det er klart at penger er viktig, og at frivillig arbeid er flott, men skolen er viktigere. Allikevel vil jeg ta meg tid til både trening og frivillig arbeid, da dette er de to avbrekkene i hverdagen som klarner hodet og gjør meg glad.

Til alle der ute som sliter med det samme som meg (jeg vet at dere er der!), husk å finne ut hva som er viktigst, og hvorfor. Så må du forstå at det er bedre å konsentrere seg om færre ting å få gjort dem grundig, fremfor så mange ting at du ikke innfrir forventningene godt nok.Publisert: 19.11.2012 @ 20:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

c'est la vie

For første gang på en stund har jeg fått tid til å pleie meg selv, og eventuelt lakke neglene på kvelden. Nå som kjæresten har vært på besøk en god stund, pluss skole og jobb har jeg bare ikke prioritert meg selv. Triste greier. Når jeg sier tid, mener jeg egentlig at jeg utsetter skolearbeidet fremfor mer egoistisk formål, som å lakke neglene.

Ikke at det er så interessant for dere å høre om, men kjæresten dro idag og jeg savner han. Blir rart å sove alene igjen, jeg er blitt altfor bortskjemt i armkroken hans. Det triste er at jeg går rundt på skolen som en dronning og forventer at alle skal åpne opp dørene for meg, eller la meg gå først i trappa. Men jeg innser alltid at dette er skolen, og ikke den fine kjæresten min. Lol.

Det kan da forresten ikke bare være meg som spiser uavbrutt og drømmer om Syden hver dag? Hm?Publisert: 19.11.2012 @ 20:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

i'm so tired of

Seriøst folkens, kan vi ikke bare lage en stor regnbue sammen, spise is og elske hverandre?

Publisert: 07.11.2012 @ 21:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

vote romney

mitt romney: i don't believe in women rights

mitt romney: or poor

mitt romney: or gay

mitt romney: or children

mitt romney: but i do believe in the rapist's

mitt romney: vote romney

 

Det er vel ikke nødvendig å si hvem jeg håpet vant. Gratulerer til Obama med fire nye år i det hvite hus!

 

 

 

Publisert: 07.11.2012 @ 21:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

innkjøp

Leppestiften var ikke planlagt, men bare se så fin! Det er nr.55, fra The Body Shop om noen lurte :-).
Publisert: 07.11.2012 @ 19:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

blomster på døra

Kom hjem til det her akkurat, herregud så koselig! Har vært sammen med kjæresten i en måned nå, hehe, ikke at det er så mye. Men tydeligvis stort nok til roser og sjokolade. Er ikke han verdens beste kjæreste så vet ikke jeg altså! Whoop!

Publisert: 07.11.2012 @ 15:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

so this is winter


#Syke sjokolade crawings #kulde #snø #snart jul #fyr i peisen #deilige skjerf #film

Publisert: 06.11.2012 @ 19:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

vakre steder i verden


Prekestolen, NorgeZakynthos, Hellas. "Blue Caves."Four Seasons Hotel, Bora BoraRiomaggiore, Italia


Keukenhof Gardens, Nederland

Publisert: 05.11.2012 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits