Arkiv måned: desember 2013

Julesminken

(Jeg fant ut nå at jeg glemte å inkludere maskaraen i bildet, pytt pytt!)

Som jeg kanskje har nevnt tidligere så sverger jeg til A-creme produkter, fordi de er parfyme og parabenfri og rett og slett fordi de funker veldig bra. Øyeskyggen er fra smashbox og er utstyrt med farger som passer brune øyne perfekt. Eyelineren er svart og er en billig liten sak jeg kjøpte hos H&M, merket er Max Factor mener jeg. Solpudder og kost fra The Body Shop, Fit Me foundation fra H&M og sist men ikke minst rød leppestift fra Chanel, en sikker vinner!

Mamma bestemte seg for at hun ville sminke meg idag, antageligvis inspirert av Trinny og Susanna samt andre makeover programmer som går på TV-en. Jeg synes det ble veldig fint, men litt uvant med så mye sminke på meg som sjeldent bruker noe særlig mer enn maskara.  Hvis dere vil ha noen innlegg om hva slags sminke og produkter jeg sverger til senere så er det bare å rope ut i kommentarfeltet.Jeg blir liksom aldri fornøyd med bildene av meg selv når jeg først føler meg fin og vil ta bilder, typisk! Nå skal vi snart bort til onkel og starte julekvelden med deilig mat og selskap, gleder meg!


Ha en fantastisk fin aften, fine folk!

Publisert: 24.12.2013 @ 17:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Til dere fra meg

Håper dere får en fortryllende julaften og et godt nyttår når det er påtide å si det også!

Akkurat nå storkoser jeg meg i sofaen omgitt av julepynt, lys og masse godteri. TV-en har stått på fra morgentimene og servert diverse tradisjonelle juleprogrammer. Det er litt rart å feire julaften uten min kjære storesøster, vi hadde jo våre tradisjoner med overnatting og godterisokk, men jeg ser henne heldigvis snart igjen! Jeg vurderer å lakke neglene mine røde i sann juleånd, men det spørs om jeg orker å rikke meg fra sofaen nå som jeg ligger så godt, hehe. Det var så deilig med mammas hjemmelagde rundstykker og rekesalat fra Brødrene Berggren nede på brygga til frokost og jeg forstår egentlig ikke hvordan jeg orker å hive i meg alt mulig, men hey det er jul! 

Publisert: 24.12.2013 @ 13:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Hvorfor leser vi blogger?

Idag er det kommet 266 nye blogger på blogg.no, i følge startsiden. Jeg har egentlig fundert litt over dette før, og har forsøkt å stille meg spørsmålet: "Hvorfor leser jeg andres blogger?" Hva slags interesse har jeg av å lese om hverdagslivet til fremmede mennesker i alle aldere fra alle mulige steder her i dette landet? Hva er det med noen sin blogg som tar tak i oss og får oss til å komme tilbake igjen til den? Topplisten snakker for seg selv, vi liker å lese om såkalte rosabloggere som skriver ned i detaljer hva som foregår i livene deres. Og så må vi ikke glemme alle treningsbloggerne som gir deg råd og tips ang. trening og kosthold og legger ut treningsprogram og inspirerende quotes. Så har vi tulle bloggene som får oss til å le og kanskje føle oss litt bedre med sin uhøytidelige fremtoning og bilder.

På bloggene våre diskuterer vi kanskje aktuelle nyheter, legger ut outfits og innkjøp, bilder av maten vår og illustrerer hverdagen vår. Vi sitter bak tastaturet og skriver nettopp fordi vi vil dele bestemte opplevelser og tanker med omverdenen, og hele tiden håper de fleste av oss på en form for respons. Hvis vi legger ut et bilde av oss selv blir vi kjempeglad for komplimenter, og hvis vi stiller leserne våre spørsmål blir vi glade for deres svar. Vi liker å lese ting vi kan relatere oss selv til, og på denne måten tror jeg blogger blir mer "nært", både på grunn av de trivielle temaene som tas opp, og fordi bloggene er skrevet av helt vanlige folk som oss selv. Det er en ganske avslappet og uformell plattform hvor alle er deltakere og eventuelt skapere av eget innhold på egen blogg.Så, kjære leser: Hvorfor leser DU blogger?

 

Publisert: 23.12.2013 @ 16:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Hvis du søker inspirasjon

Hvis du bruker søkeordet "inspiration" på Tumblr dukker det opp bilder av ugler, sjokoladepålegg, uendelige kjærlighetsquotes, klokker, et par røde sko og et kyss.

Publisert: 23.12.2013 @ 16:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Oh, hello
Jeg har en blogg jeg, stemmer det! Idag har jeg vært helt tåkete i hodet og har ikke følt meg så veldig opplagt. Igår jobbet jeg på gode gamle Spar i syv timer, og selv om det var utrolig mye stress så var det koselig å jobbe på gamle jobben igjen. Jeg forstår ikke hvordan jeg i det hele tatt orket å være oppe til rundt halv tre i går natt, det kjennes som om jeg har festet hele natta men det har jeg langt ifra.

Men, julegavene er ferdig pakket og nesten levert ut, men allikevel er julestemningen fraværende hos meg. Det kan ha noe å gjøre med mangelen på snø, men oppi hodet mitt er vi bare i oktober, og slik vil det nok føles helt til snøen faller igjen. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg vil frem til med dette innlegget, for jeg er bare helt susete i hodet akkurat nå, hehe. Akkurat nå vil jeg bare ha stillhet, og kanskje ltit søvn.


Publisert: 22.12.2013 @ 18:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Alt det fine

jogge barbeint på stranden.overhøre at noen sier noe fint om deg.fuglekvitring om våren.blå himmel uten en eneste sky.kaffe til frokosten.en god latter.en klem.et smil.god hjemmelaget mat.konfekt.når noen sier at de elsker deg.når du sier at du elsker noen.når håret ligger perfekt.når verden er stille midt på natten.når ingen sier noe.følelsen etter å ha sett en fantastisk film.bake en kake og servere den til noen du er glad i.når du sitter på flyet på vei til ferie.når du leser en god bok.når solstrålene treffer ansiktet ditt gjennom vinduet.når du er ferdig med eksamen.gamle bilder.smil fra fremmede. 

Publisert: 20.12.2013 @ 00:33 Kategori: J'aime Kommentarer: 6

10 tegn på at du er blitt voksen

Ta dette innlegget med en klype salt da det er ment humoristisk og selvironisk. Etter mange år har jeg klart å forstå hva det egentlig innebærer å være voksen, og jeg tror jeg er ganske godt på vei. Jeg har funnet ut at du er voksen når du:

1.Ikke kan spise kake uten kaffe

2. Føler en forferdelig trang til å sette deg ned med en kaffe som en del av shoppingritualet. Og da mener jeg ordentlig kaffe, som svart kaffe og cappuchino, og ikke frappé.

3.Sier ting som "jaja" eller "så koselig da!" for å fylle tomrommene i en samtale

4. Snakker med fremmede gamle damer om været og jul, eventuelt hjelper dem med ting de lurer på

5. Får stor trang til å "åååhe" og "tnåååwe" hver gang du ser et søtt lite barn, og hjertet smelter når dette barnet ser på deg og smiler

6. Ønsker deg husartikler samt kokebøker til jul fordi du vil eksperimentere på kjøkkenet og fordi du er forbanna lei sløve kniver

7. Sier "unnskyld meg" eller dytter deg forbi mennesker som står i veien istedenfor å stå der som et mummitroll uten å ta intitativ

8. Er mer takknemlig for et godt hjemmelaget måltid fremfor en kebab

9. Anbefaler matretter eller deler kostholdstips med venninner

10. Du må gjøre alt selv! Ringe leger, betale regninger, planlegge, handle inn og lage middag, rydde, vaske og passe på at gjestene dine har en god kopp kaffe eller litt vin i hånden.Personlig tvilholder jeg på mitt siste år som tenåring og kan erklære meg fullkommen voksen først etter fylte 20.

Publisert: 16.12.2013 @ 12:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

Kjøpepresset i julen

Jeg skal gjøre alt jeg kan for og ikke få dette innlegget til å være et typisk klisjé innlegg om sult i Afrika og oss grådige norske kapitalister som bare kjøper og kjøper.

Min personlige mening om julen er som de fleste andres tenker jeg: Jeg elsker julen, maten, lukten, familien som samles, julepynt o.s.v. Men så kommer spørsmålet inn på mobilen:" Hva ønsker du deg til jul?" Jeg tenker og tenker, men det er helt blankt i hodet mitt. Familien venter et svar ganske snart, for de fleste vil bli fort ferdig med julegavehandelen. Jeg tenker og tenker men jeg kommer ikke på noe nyttig, noe jeg virkelig trenger. Tja, jeg har da alltids lyst på mer klær, mer sminke, mer hårprodukter, en bedre mobil, en bedre pc etc. Blir jeg lykkeligere av mer klær? Penere? Mer sosial? Trenger jeg mer klær? Nei, nei, nei og nei.

I år har jeg kjent ekstra på dette kjøpepresset, og det kan ha en sammenheng med at jeg lever på studentøkonomi. I fjor bodde jeg hjemme og jobbet ved siden av videregående. Jeg trengte ikke betale husleie eller mat, for en luksus! Da var det å kjøpe gaver en lek, og jeg kunne bruke masse penger på mine kjære. I år krymper jeg meg av tanken på hva julen egentlig koster. Dette presset og stresset jeg føler rundt jul er såklart en forestilling jeg har skapt meg og det er jo kun jeg som stresser meg selv med dette. Jeg tenker at familie og venner venter seg en helt fantastisk dyr og flott gave, og jeg er livredd for å skuffe noen fordi jeg ikke kan punge ut med all verdens. Men jeg er jo ikke dum, jeg vet jo at familien og vennnene mine vil være like glad i meg om jeg gir dem et skjerf fra H&M fremfor en Mac.

Poenget mitt er: Julen er en utrolig fin høytid som jeg elsker, det kommer jeg alltid til å gjøre. Men jeg synes dette med julegaver er litt, tja, likegyldig? Nå som jeg ikke bor hjemme lengre er det plenty med gave å bare få komme hjem til alle jeg er glad i. Jeg er dessuten et uhelbredelig matvrak som gleder seg mer enn noe annet til julematen og julekakene. Det er rart å si det, men jeg tror jeg er i ferd med å bli en av de voksne som sitter og nipper kaffen sin og sier at: "Jaja, vi kan vente litt med julegavene."Publisert: 15.12.2013 @ 18:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Lei av kviser?

Fikk nettopp et veldig godt tips mot kviser; Hvitløk. Jeg er jo veldig glad i hvitløk og egentlig alt som er i løk-familien, men jeg lærte her om dagen at hvitløk er naturens sterkeste antibiotika. Så i tillegg til å smake nydelig i mat er hvitløk bakteriedrepende. Men tilbake til overskriften: Ta en eller to (alt etter behov og kvise mengde), hvitløkfedd og del i fedden i to. Press hvitløken på kvisen, tenk deg at du skal presse ut saften som finnes inne i hvitløken over kvisen. Dette gjøres gjerne om kvelden før du legger deg slik at saften fra hvitløken kan få virke over natten. Jeg har foreløbig bare rukket å gjøre dette en kveld, men neste morgen så jeg tydelig at kvisene hadde begynt å tørke ut.

Jeg er veldig skeptisk til diverse kvisekremer og har tidligere prøvd Basiron fra apoteket. Det som er viktig å merke seg med slike kvisekremer er at de ofte inneholder sterke stoffer som kan få følsom hud til å reagere, og sistenevnte har jeg erfart selv.

Lykke til i kampen mot kvisene!

Bilde er hentet fra google.no 

Publisert: 15.12.2013 @ 17:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Julebaking på gGod formiddag alle sammen! Det er en stund siden jeg har gitt lyd fra meg nå, men jeg synes det er smigrende å se på statistikken; dere er innom selv om jeg ikke skriver noe. Jeg har vært hjemme og kost meg masse med familien og venner. Idag startet mamma og jeg på julebaksten, Serina kaker og Amerikanske sjokoladekjeks, sistenevnte ser dere på bildet ovenfor. Det er så ubeskrivelig deilig å være hjemme og bare ha fri! Jeg har gått meg mange turer og igår fikk jeg unna en god del av julegavene selv om en del gjenstår. Gavene ble noe dyrere enn jeg først hadde planlagt, men slik blir det alltid med meg.

Ha en fantastisk lørdag!

Publisert: 14.12.2013 @ 13:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Gratis klær!

Det er helt nydelig å være hjemme i fjorden igjen! Jeg må si det er stor forskjell fra Vestlands og Østlands natur, men jeg fikk mye mer julestemning da vi ankom Østlandet med tette granskoger og tjukke lag med snø fremfor det tåkete og grå været i Stavanger. Kjenner jeg har blitt en liten Østlandspatriot etter at jeg flyttet, haha. Man kan si hva man vil om hjembyen sin mens man bor der, men man savner det fort når man drar.

Idag har jeg bare kost meg med familien, og min kjære kusine som ryddet i kleskapet sitt ga meg både klær og sko, wohoo! Jeg synes jo at det går til en god sak, den fattige studenten som jeg er har ikke råd til mye shopping. Imorgen er det tidlig opp for et gjensyn med tannlegen (lucky me), så skal jeg møte min andre flotte kusine og gå en lang tur med hunden og senere blir det Hobbitten med samtlige familiemedlemmer. Jeg må bare si det: Det kjennes så godt å være hjemme igjen! Hele kroppen min har verket etter dette, og da vi så Sandefjord skiltet etter å ha kjørt i seks timer jublet vi høyt begge to.

Ha en flott kveld alle sammen!

Publisert: 10.12.2013 @ 20:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Imorgen er dagen

I morgen tidlig setter vi oss inn i bilen og kjører østover! Det blir en lang tur, omtrent seks timer men jeg gleder meg som en unge akkurat nå. Har allerede klart å fullbooket meg den første uka jeg er hjemme med frisørbesøk, tannlege, lege, julebord, kino og café besøk. Jaja, jeg liker jo å ha ting å gjøre, og kanskje blir det litt jobbing på meg slik at jeg får tjent inn noen kroner.

Vi har allerede fått pakket det meste og stablet inn i bilen, så nå er alt som gjenstår å lage en god spilleliste proppfull med julemusikk og selvfølgelig se på The Julekalender. Da skal luke nummer ni åpnes i flax kalenderen, så er vi kanskje et steg nærmere å bli millionær. Eller ikke.

Hva slags julekalender ser dere på TV, og hva slags kalender har dere?

Publisert: 09.12.2013 @ 19:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 24

Drømmer meg helt bort

Alle bildene er hentet på Facebook siden til Art & Interior Design.

ÅÅh, sitter her med vann i munnen omtrent! Jeg begynner selvfølgelig å fantasere om den dagen da jeg skal få meg et hus. Og bli rik. hehe. Jeg elsker å se på interiør og bare drømme meg bort i andres vakre hjem og drømme om og en gang få noe i nærheten selv. Noen liker å dra på museum for å se på malerier, jeg liker å se på interiør, hehe. Det er jo en type kunst det og. Selv har jeg alltid drømt om å få meg en liten krok med et lite bibliotek.

Hva synes dere? Hvilken likte dere best?

Publisert: 09.12.2013 @ 11:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Et forferdelig luksusproblem

Nå er det Kurt Nilsen og julesangene hans på høytalerne her i stua. Sitter godt pakket inn i ullsokker og teppe, så nå kan julen bare komme synes jeg. Vi kjører østover allerede på tirsdag, og det skal bli godt å se alle kjente og kjære borte i fjorden igjen! Det eneste jeg synes er litt stress med jul er alt dette presset rundt julegaver. Før sommeren gikk jeg på videregående, bodde hjemme og tjente penger ved siden av skolen, da var økonomien en annen historie. Nå som jeg lever på stusselig studentlån er det begrenset hvor mye jeg kan kjøpe til folk, og jeg synes det er forferdelig å måtte si at jeg ikke har råd til så mye.

Samtidig merker jeg at julegavene betyr mindre og mindre for hvert år. Da jeg var liten var det alt jeg tenkte på, og jeg kunne ikke komme meg fort nok fra middagsbordet og bort til juletreet hvor pakkene ventet. Akkurat i år føler jeg meg skremmende likegyldig til hele greia, det viktigste for meg er å være hjemme med familien og vennene mine, så kommer gavene heller i andre rekke. Det er et forferdelig luksusproblem, men hver gang noen spør meg hva jeg ønsker meg til jul står det helt stille oppi hodet mitt, og hver gang kommer jeg frem til det samme; jeg har jo alt jeg trenger. Det er klart det alltid er noe ekstra en vil ha, men sånn i det store og det hele har jeg det kjempebra, jeg vil jo bare hjem til fjorden til mine kjære så er jeg fornøyd! LItt klisjé det her, menmen, vi trenger litt klisjé, folkens! 

Publisert: 08.12.2013 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Julestemning i bilder

Det har vært helt nydelig her i Stavanger idag. Strålende sol, blå himmel og masse kram snø på bakken. Vi slet litt med å få bilen ut av innkjørselen, og siden vi ikke har en spade eller snøfreser her borte ble det snømåking på gamlemåten; skyve snø med beina, haha. Ble skikkelig stolte begge to da bilen klarte å komme seg opp den lille bakken og det bar av sted inn til byen.
Ble veldig fornøyd med bildene, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte mitt lille canon kamera! Det er kanskje ikke speilrefleks, men minst like bra synes nå jeg. Desutten er den veldig lett å bære med seg og har en skjerm man kan justere slik at det blir lett å ta selfies, hihi.

 

Publisert: 07.12.2013 @ 17:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 21

Våknet opp til dette

Nå har endelig stormen løyet her i Stavanger, men til gjengjeld har snøen tatt seg en tur innom. Jeg må si jeg ble i kjempegodt humør av å våkne til denne utsikten fra soverommet, og ikke minst nådde julestemningen nye høyder. Det blir nesten litt synd å dra fra snøen på tirsdag, men jeg krysser fingrene for at det kommer litt snø på Østlandet etterhvert også. Nå skal vi ned på butikken og kjøpe litt ferskt brød og så bærer det mest sannsynlig en liten tur inn til byen. Håper dere får en fin lørdag alle sammen!

Publisert: 07.12.2013 @ 11:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Løft deg opp og prøv igjen

Idag var det på'n igjen med trening. På med vinterjakken og treningstightsen og ut i snøstormen. Til tross for at været her i Stavanger nesten kvalifiseres som orkan kan vi jo ikke bare sitte inne og sture hele dagen, det er jo tross alt fredag!

Jeg bestemte meg for å prøve meg på benkpress igjen, etter en lang pause. Benkpress har aldri vært en av mine personlige favoritter, kanskje fordi jeg ikke er så veldig sterk enda. I hvertfall var stangen nok for meg (20 kg) og først klarte jeg lite imponerende tre repetisjoner. Mens min kjære tok sine repetisjoner kjente jeg at jeg var litt sur og skuffet over meg selv. "Du kan da bedre enn det her Maria?" Samtidig ser jeg rundt meg på alle de veltrene jentene og guttene som løfter noe rundt 60-70 kg. Det er ulempen ved treningssentere; det er så mange ulike folk og veldig mange er langt bedre trent enn deg. Det vil si, mange kan se dette som en ulempe, men jeg velger å se det som en fordel. Det var nettopp fordi jeg tok meg en ordentlig kikk rundt i rommet og så alle disse flinke menneskene at jeg fikk lyst til å presse meg selv enda hardere. På med Christina Aguilera sin Fighter som forøvrig er min absolutt favoritt sang å trene til, og ned på benken med ny energi. Nå fikk jeg plutselig løftet stangen ni ganger. Sliten og fornøyd fikk jeg mye ros av kjæresten som til tross for at dette bare er barnematen for han synes jeg er flink. Det er fint å trene sammen med noen, selv har jeg alltid foretrukket å trene alene tidligere, men det er tross alt fint å ha en som motiverer og roser deg hele veien.Hvis det er noen flere der ute som trener på treningssenter og kanskje mister litt motet av å se alle de veltrene flinke menneskene rundt i rommet; snu det heller rundt og bruk det som en motivasjon! Jeg oppmuntrer ikke til å sammenligne deg selv med andre i den forstand, dine mål er dine mål og dine resultater er dine resultater. Ingen kan ta det fra deg, ved mindre du lar dem. Bruk andre som motivasjon til å stå på enda mer, ikke som en målestokk for egne resultater og kropp.

 

Publisert: 06.12.2013 @ 22:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Trening og tøying- tips

Selv har jeg lest omstridte ting om det faktisk er viktig å tøye ut etter trening. I gymtimen på videregående husker jeg godt at vi lærte om at tøying kunne forebygge skader. Uansett så sverger jeg til uttøying etter endt treningsøkt! Da gjelder det selvfølgelig å tøye ut de musklene du har trent under økten, hos meg går det hovedsakelig i ben og armer. Husk at når du tøyer skal du alltid telle til 60 på hver tøyeøvelse, da får uttøying effekt. Hvis du fortsatt blir støl etter en ekstra hard økt (slik undertegnede er idag), har det funket kjempebra for meg å tøye ut rett før neste treningsøkt. Jeg har aldri lest noe om dette i treningsblader og lignende, men det er utfra egen erfaring at jeg kan si dette funker.

Ellers er det viktig å lytte til kroppen under trening, føler du smerter som ikke hører treningen til, eller kanskje du blir kvalm eller svimmel så råder jeg deg til å ta en pause. Det betyr ikke at hele treningsøkten skal være bortkastet, bare sett deg ned og slapp av litt før du eventuelt kaster deg på treningen igjen. Jeg har selv opplevd å bli veldig svimmel og kvalm under en heftig zumba time, kan godt hende dette var et resultat av dårlig kondis men jeg vet enda ikke helt hva det kom av. Uansett virket det umulig å fortsette, så jeg satte meg ned, lukket øynene og pustet godt. En annen ting som er superviktig under trening er å gi kroppen nok væske! Husk at du svetter mye under trening og kroppen trenger stadig påfyll av vann. Ha derfor alltid en vannflaske for hånden og muligheter for å fylle den opp under trening. Før og etter trening liker jeg å spise en banan, banan funker kjempebra før trening hvis du er sulten fordi den ikke metter for mye. Etter trening trenger kroppen påfyll av karbohydrater og energi og da passer en banan midt i blinken hvis du ikke har et større måltid rett rundt hjørne.

Prøv og trene litt tyngre for hver gang, gå litt dypere ned i squatsene og husk å spise godt og sunt ved siden av treningen! Ikke vær redd for kalorier og karbohydrater hvis du trener styrke er mitt tips, når du er i aktivitet trenger kroppen sårt påfyll av disse to og mer. Håper disse tipsene var til nytte og lykke til med treningen, folkens!

Treningsbagen er pakket for morgendagens økt! Da blir det ben, bryst, rygg og armer som skal få kjørt seg litt.Publisert: 05.12.2013 @ 19:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

5 uker uten rettetang

...og jeg tror håret mitt takker meg for hver dag som går, hehe. Det er rart med det, men alle jenter der ute som retter ut håret vet at dette fort kan bli en avhengighet. Jeg tror jeg har rettet ut håret siden jeg var 15, og nå som jeg er 19 har jeg endelig klart å legge rettetangen på hyllen. At jeg klarte å slutte med denne uvanen er vel en kombinasjon av at jeg var så lei av tiden det tok og i eksamensperioden brydde jeg meg fint lite om utseendet. Når du tilbringer mesteparten av dagen på en lesesal vil du helst bare gå komfortabelt kledd og du gir litt blaffen i hva andre måtte mene, en veldig befriende følelse skal jeg si dere. Anyways, en annen grunn er kanskje at jeg har begynt å bli veldig fornøyd med de tingene jeg tidligere anså som litt feil eller mangler. Jeg kan trygt gå ut uten å ha rettet ut håret og uten noe sminke og fortsatt føle meg fin. Det har vel bare kommet til det punktet at jeg ikke orket å bruke tid og energi på å brenne håret i 200 grader for så å se det krølle seg igjen hvis det var litt luftfuktighet utenfor døren. Alle rundt meg har jo alltid mast om at jeg må slutte å rette ut håret, og at krøllene mine er så fine. Dette har hjulpet lite ettersom jeg har vært uenig med alle sammen på det punktet, men nå har jeg altså kommet til fornuften, hehe. 

Publisert: 05.12.2013 @ 15:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

På ønskelisten

Kom borti denne boken idag på bokhandelen. Vi dro inn til byen en tur kun for å få litt idéer til juleønskelisten. Jeg synes det er så vanskelig å finne noe man ønsker seg, særlig av tanter og onkler, men bøker blir jeg alltid glad for og særlig bøker om kosthold og ernæring!

I beskrivelsen av boken står det:

Ved hjelp av beautyfood kan du bringe fram og styrke det vakre i deg selv. Beautyfood er både fysisk og emosjonell næring. Yoga og meditasjon, fysisk trening og et kosthold som inkluderer supermat er ingrediensene i en livsstil basert på beautyfood. Boka gir deg rådene som virker for å fornye din egen skjønnhet fra topp til tå. Her får du tips til hvordan du oppnår strålende hud, hår og negler, vakre øyne, smidige ledd, velfungerende lunger og hjerte, god fordøyelse og mentalt overskudd. Boka har dessuten gode råd om trening, den viser deg hvordan du kan gjennomføre en detox-kur og lærer deg om supermat fra A til Å.

Noen som har den/lest den eller synes den så spennende ut?

Publisert: 05.12.2013 @ 15:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Julesangene som får deg i julestemning

Det var veldig koselig å se på statistikken her på bloggen fra igår. Det er ekstra motiverende å skrive mer når det er en del som faktisk leser det jeg skriver, det betyr masse for meg altså!

Disse sangene har gått på repeat her i heimen, og jeg får så julestemning av dem! Alle sangene er med Kurt Nilsen, stemmen hans passer jo til alt, og særlig julesanger synes jeg.

//weheartit.com

Publisert: 05.12.2013 @ 14:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Endelig er det min turVet dere hva? JEG HAR JULEFERIE. Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til dette, og dere som synes dette høres aaltfor tidlig ut skal bare vite at det er velfortjent. Etter et halvt år på universitetet med masse lesing, haugevis med krevende innleveringer og tre skumle eksamener nå på slutten av året så synes jeg at jeg fortjener dette. Jeg føler meg så utrolig fri og lykkelig (og blakk dessverre). Nå kan julen bare komme, og vi hører på julemusikk og skraper på flax kalenderen vår helt til vi skal hjem igjen til Sandefjord. Jeg har vært på bilbioteket og lånt meg litt Jo Nesbø, føler at man ikke kan bo i Norge uten å ha lest minst en av bøkene hans.

Nå er pensumbøkene lagt på hylle, og jeg kan endelig gjøre akkurat hva jeg vil uten å måtte tenke på at jeg må lese. I dag har vi vært og trent (flinke), og både ben og armer fikk kjørt seg. Jeg er langt ifra i den formen jeg var en gang i tiden, men istedenfor å syte over det er det bare å gjøre en innsats hver dag. Jeg gleder meg masse til ordentlig julemat og julegodis, men jeg vil komme meg helskinnet gjennom det uten at det skal gå utover kiloene.
Jeg skal forresten forsøke å blogge litt jevnere fremover nå som jeg faktisk har fri og tid til det, så dere ser mest sannsynlig mer til meg fremover, stay tuned!


Publisert: 04.12.2013 @ 16:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 6
hits