Arkiv måned: desember 2014

Anbefaling: parfyme

Okei, når det kommer til parfyme så har jeg alltid vært på den sikre siden. Jeg har selv opplevd å være stengt inne på en buss eller et rom med mennesker som ikke forstår betydning av "less is more". Så er det en del gutter som tror at det å dønke hele seg med den sterkeste parfymen i verden som du faktisk smaker på tunga i det de passerer skal signalisere at dette er hot stuff verdt å sjekke ut.

På en annen side har jeg også opplevd å gå forbi fremmede mennesker og legge merke til hvor utrolig godt parfymen deres lukter. Da gjør det ikke alltid noe om den lukter litt sterkt, så lenge jeg godtar lukten som god så er det liksom greit.

Men tilbake til saken: jeg har holdt meg veldig lenge til svake og nøytrale lukter som mest sannsynlig bare jeg selv lukter. Men så tenkte jeg: hvorfor kan ikke jeg være et sånt menneske som lukter godt og som andre mennesker synes lukter godt i det de passerer? Det hele begynte med en liten prøve av Nicki Minaj sin "Pink Friday" da jeg bestilte en shampoo fra Bubbleroom. Først synes jeg lukta var litt vel sterk og søt, men så sprayet jeg litt på meg, gikk for å lese til eksamen og nå har jeg fått for meg at denne parfymen må bety lykke. Ikke fordi jeg kommer til å gjøre det så fantastisk bra på eksamen, men fordi jeg har lest et sted at lukter er sterkere forbundet med hukommelsen. Så mitt trekk fremover er å alltid bruke Pink Friday når jeg leser slik at på eksamensmorgenen når jeg sprayer den på igjen vil alt fra pensum komme til meg.


Publisert: 01.12.2014 @ 19:56 Kategori: Anbefalinger Kommentarer: 13

En annerledes julekalender

I dag morges ble kjæresten og jeg vekket nokså brutalt av at noen banket hardt på døra vår. Vi får jo aldri uventet besøk her borte så jeg dro den eneste logiske slutningen: Innbrudstyver! For å være ærlig hørtes det mer ut som Gygrid den gangen Harry og Dumlingene dro ut på den øde øya i stormen og døren ble slått opp på brutalt vis og denne kjempen trampet inn, haha. Det viste seg å være en elektriker som skulle sjekke at alt stod bra til. Han påstod at vi skulle ha fått mail om dette og vi kom fram til at den sikkert hadde blitt sendt men at jeg ikke hadde sett den. Jaja, heldigvis var elektrikeren i strålende humør og hybelen vår var nokså ryddig. Han skrøt av at vi bodde i den fineste "nyere" delen av bygget og at alt stod bra til. Det er jo alltids hyggelig med komplimenter fra en fremmed en mandagsmorgen!

På lørdag tok vi oss en bytur og svippet innom Kremmerhuset. Ååh de har så mye fint om dagen! Vi fikk kjøpt oss et skikkelig adventslys, en fin vinter/juleduk med små snøfnugg på samt adventservietter. Jeg kom akkurat inn døra her fra skolen og handlet med meg risgrøt og klementiner til kvelds. Når kjæresten smetter inn her så blir det grøt, te fra kalenderen og Jul i Skomakergata. Julen står på dørstokken og jeg elsker den like mye som alltid til tross for at jeg drukner i pensum. Men så er jeg av typen som liker å lese og som ikke kunne tenkt meg et liv uten. Å gå rundt og daffe og ikke bruke hodet hadde gjort meg helt sprø.

Julekalenderen vår i år er fra svigers som kjøpte denne engelske julete-kalenderen i London. Jeg synes den er super fordi jeg prøver å holde meg unna den "sjokolade hver dag" greia og fordi denne kalenderen kombinerer to ting jeg elsker og som også er veldig sunt: te og jul. Så, en julekalender utenom det vanlige, men så perfekt til kalde kvelder.

Her ser dere litt av pynten vår og nå får jeg sette på litt julesanger med Kurt Nilsen - det er innafor nå.Hvordan er det med julestemning og pynt hos dere kjære lesere?

Publisert: 01.12.2014 @ 19:38 Kategori: Hverdagsprat Kommentarer: 4
hits